Trampoline springen doe je bij The Maxx in Veenendaal
 1. Home
 2.  » 
 3. Activiteiten
 4.  » 
 5. Escape Game
 6.  » Outdoor spel

Outdoor Escape Game

Escape Game is een interactief outdoor spel wat je mét maar ook tegen elkaar speelt. Ga op zoek naar de virtuele kluizen, los de puzzels op een kraak de codes. Het team dat het meeste geld buit maakt wint het spel! Elk team gaat op pad met een tablet en een koffer vol attributen. Deze versie van de “escaperooms” gaat verder dan ontsnappen uit een kamer.

Tarieven Escape Game

 • €32,50 per persoon

Combineer met andere activiteiten:

 • 2 activiteiten betekent 5% korting
 • 3 of meer activiteiten betekent 10% korting

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Uitdaging en samenwerken

Iedereen zal zich maximaal moeten inzetten om alle vragen, puzzels, foto-opdrachten en doordenkers op te lossen. Samen met je eigen team ga je een onderlinge strijd aan tegen de andere teams, waarbij ieder team zoveel mogelijk buit zal proberen te bemachtigen. Samenwerking binnen de teams is dus erg belangrijk om de andere teams te kunnen verslaan.

Open virtuele kluizen door de puzzels op te lossen. Jullie kiezen zelf welke uitdagingen je aangaat. Lukt het je om de opdracht binnen de tijd af te ronden? Dan kraak je de kluis en krijg je de inhoud. Het kraken van de code kan alleen wanneer je je in de buurt van de kluis bevindt.

Samen sta je sterk. Verzamel de juiste materialen en ga op zoek naar de oplossing. Denk goed na en bekijk welke aanwijzingen er te vinden zijn. Juist door goed teamwork en door optimaal gebruik te maken van ieders kwaliteiten kun je de anderen te slim af zijn

Doelgroep: volwassenen
Aantal personen: vanaf 25 tot 500 personen
Tijdsduur: +- 2,5 uur

Kinderjumpen in het Trampoline Park van The Maxx

Kraak de kluis

Weten jullie veel van muziek, QR codes en spreek je je talen? Zijn jullie inventief, actief en scherp? Dan maakt jouw team grote kans om te finishen met de meeste Euro’s op jullie bankrekening. Maar zorg ervoor dat jullie op tijd op de eindlocatie zijn! De EscapeGame is 100% interactief. Ieder team ontvangt een tablet met daarop de EscapeGame App. Op de interactieve kaart van het Gamegebied zijn alle kluizen te vinden. Maar dat is niet alles:

 • Tijdens het spel is de score van alle deelnemende teams te volgen op het online scorebord
 • In de berichtenbox kunnen jullie berichten naar elkaar sturen
 • Jullie maken zelf een fotoverslag met de fotocamera in de App
 • Elk team krijgt een koffer met benodigdheden mee

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency