Speel één van de vier Escape Rooms bij The Maxx Veenendaal
  1. Home
  2.  » 
  3. Activiteiten
  4.  » 
  5. Escape Game
  6.  » Virtual Reality La Casa

VR ESCAPE GAME: LA CASA DE MAXX

Tijdelijk gesloten i.v.m. coronamaatregelen. Klik hier om een toekomstige reservering te maken.

Zijn jullie het perfecte team om een bank te beroven? Weten jullie uit het gebouw te ontsnappen met vele miljoenen euro’s? Om daarachter te komen spelen jullie deze spannende en uitdagende Virtual Reality Escape Game: La Casa de Maxx.

Let op:
La Casa De Maxx is een Escape Game en geen Escape Room! Je speelt dit spel gezellig met z’n allen aan een speeltafel, in onze kroeg of bij jezelf thuis!

Tarieven Escape Game

  • VR GAME LA CASA €22,50 p.p.

Onze nieuwste activiteit is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Wie kent de hitserie nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

BELLA CIAO, BELLA CIAO..

Stap nu zelf in de rol van Tokio, Rio, Denver of Helsinki en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende opdrachten. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Per team (minimaal 4 personen en maximaal 6 personen) is er één Virtual Reality bril die rouleert tijdens het spel. Stap om beurten in de virtuele wereld. Kijk goed rond en communiceer met je team over wat je ziet. De teamleden die níet de VR bril op hebben, moeten de link leggen tussen wat er in de VR wereld wordt gezien en alle overige attributen op tafel. Communicatie is het sleutelwoord…

Lukt het jullie om binnen 1,5 uur de kluis te kraken? Dat is de missie! Als je met meerdere teams speelt, is er bovendien de extra uitdaging om te kijken wie dit het snelste voor elkaar krijgt.

Ken je de serie La Casa de Papel niet? Geen probleem! Als je een bank overvalt, wil je niet gepakt worden …. dat snapt iedereen toch;-)

Deze Virtual Reality Escape Game is op elke gewenste plek te spelen, zelfs op je eigen locatie!

VR GAME MET KORTING

VR GAME +
Lasergame

Combideal €31,45 p.p.

VR GAME +
karten

Combideal €37,45 p.p.

VR GAME + karten + lasergamen

Combideal €44,40 p.p.

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency