Home » Activiteiten » Kartbaan » Bedrijfskarten

The Maxx Bedrijven Kart Competitie

Interesse in editie 3?

De snelste competitie van Midden Nederland gaat eerdaags weer van start bij The Maxx Veenendaal Vijf avonden vol spanning en plezier staan jullie te wachten gedurende de derde editie van de bedrijvencompetitie op onze indoor kartbaan. Willen jullie de strijd aangaan en daarnaast netwerken met de andere deelnemende organisaties? Let op: er kunnen maximaal negen teams deelnemen, wat op volgorde van inschrijving ingedeeld zal worden. Wees er dus snel bij! De kosten hiervoor zijn €549,00 per team.

Klik hier om de brochure op te vragen.

* Datum 

Tijd

Race

25 maart 2019

19.30 – 22.00 uur

1

15 april 2019

19.30 – 22.00 uur

2

20 mei 2019

19.30 – 22.00 uur

3

3 juni 2019

19.30 – 22.00 uur

4

24 juni 2019

19.30 – 22.00 uur

5 (finale)

*Data zijn nog onder voorbehoud en kunnen nog geschrapt of veranderd worden.

Dit vonden de deelnemers van editie 1

“Uitdaging, adrenaline en vooral veel plezier; dat is voor ons het belangrijkste” aldus De Gooijer.

“Het is erg leuk om jezelf constant te verbeteren en om te zien dat het niveau tussen de teams nivelleert (en daarmee de spanning stijgt). De sfeer is competitief maar zeker gemoedelijk. The Maxx Veenendaal zet zich uitstekend in om de competitie goed vorm te geven, hierbij vragen zij meermaals naar feedback en passen zij dit vervolgens ook goed toe.”

Van Pommeren sluit zich aan bij deze mening “Er heerst een goede onderlinge sfeer tussen het diverse deelnemersveld, maar op de baan is iedereen strijdlustig.”

De grootste reden om deel te nemen blijft ‘teambuilding’, het beschikbaar stellen van een activiteit buiten het bedrijf voor het personeel was voor Docomar de doorslaggevende factor “Na de raceavonden heb je gezamenlijke gesprekstof en genoeg leuke anekdotes mee om er op de bedrijfsvloer mee te sparren. Dit bevordert zeker de onderlinge band/hilariteit.”

Hoenderdaal is het daar mee eens: “Het is een leuke manier om met collega’s wat te doen naast het werk overdag. Op deze manier spreken verschillende mensen elkaar eens op een heel andere manier en het competitieve van de kartwedstrijden spreekt ons aan. Iedere kartavond zijn er 3 collega’s op pad die normaal gesproken niet met elkaar werken. Deze kartcompetitie gaat toch over samenwerken en winnen. Iets dat we in ons werk ook graag doen.”

Met alle lovende woorden zijn wij, The Maxx Veenendaal, trots dat het een geslaagde 1e editie betrof waarbij de deelnemers het Bedrijfskarten unaniem aanraden. Na jaren van afwezigheid (voormalig kartbaan De Klomp) staat het Bedrijfskarten in deze regio weer op de kaart.

 

Copyright ©2019 - The Maxx Veenendaal

Website door: DKGS.nl