Reserveren

dISCO JUMPEN!

Zaterdag 2 februari  a.s. is het weer zover, de vijfde editie van: DiscoJump bij The Maxx!

Vind jij Jumpen leuk? En hou je van een leuk feest? Disco Jumpen: met discolampen en muziek maken wij er een mooi Jumpfeest van. Vraag je lievelingsnummer aan bij de DJ, laat je beste tricks zien tijdens The Jumpbattles, speel Dodgeball en ga helemaal los op de muziek. Ben jij er bij?!

MEER INFO OVER DISCO JUMPEN IS HIER TE VINDEN!

Trampoline Fitness!

De gezondheidsvoordelen zijn volgens onderzoek eindeloos. Op een originele en leuke manier actief zijn? Schrijf je dan nu in voor een les!

Meer info over fitjump is hier te vinden!

Op het Trampoline Park kunnen maximaal 70 springers tegelijkertijd jumpen. Een Jumpsessie duurt één uur. Elk half uur start er een nieuwe sessie van één uur.

De prijs voor een uur jumpen is € 13,- per persoon.

In het trampolinepark zijn altijd personeelsleden van The Maxx aanwezig, die toezicht houden op elk onderdeel en de Jumpers ook van advies kunnen voorzien.

Bij het trampolinespringen zijn speciale sokken verplicht. Deze sokken bieden wij als service artikel aan zolang de voorraad strekt. Wij adviseren je om sportieve kleding aan te trekken en raden het af om sieraden te dragen.

Het Trampoline Park leent zich perfect voor scholen (als klassenuitje of externe gymles), (sport)verenigingen (als teamuitjes of teambuilding) of met de BSO!

Jong en oud kan zich uitleven op onze trampolines, maar het is een intensieve en fysieke bezigheid. Jumpen met een medische conditie, waaronder zwangerschap, is daarom niet toegestaan. De minimale leeftijd is 8 jaar (voor jumpmomenten voor jongere kinderen kijk hieronder bij het kinderjumpen), bij twijfel kunnen wij om een legitimatie vragen. Neem je legitimatie voor de zekerheid mee om teleurstellingen te voorkomen.

In het Trampoline Park zijn kleedkamers aanwezig waar je je kan omkleden. Daarnaast zijn er kluisjes aanwezig waar waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen.

Dagelijks is het park tussen 18:00 en 19:00 gesloten in verband met onderhoud.

Kinderjumpen

Nog geen 8 jaar? Geen probleem! Wij hebben voor kids van 6 t/m 9 jaar (overlap van leeftijden dus) kinderjumpen!

In de schoolvakanties (regio Midden) is dit elke dag van 12.00 uur tot 13.00 uur.

Het Kinderjumpen is (buiten de schoolvakanties) elke woensdag en vrijdag van 14:00 tot 15:00 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 13:00.

Bij het Kinderjumpen mogen vader of moeder gratis meedoen. Let op: de gratis ouder moet minimaal 18 jaar zijn.

Tijdens het kinderjumpen is het niet mogelijk voor personen boven de 9 jaar om gebruik te maken van het Trampoline Park (met uitzondering van de ouder die mee gaat).

Strippenkaart

Jump helemaal to The Maxx met een 10-rittenkaart! €100,- voor 10 jumpsessies (maximaal 2 personen per strippenkaart). Verkrijgbaar tijdens openingstijden bij de receptie.

  • Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen elke woensdag en vrijdag van 14:00 tot 15:00 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 13:00 kinderjumpen.
  • Kinderen t/m 11 jaar mogen alleen Jumpen onder begeleiding. De begeleiding tekent de 'Akkoordverklaring aansprakelijkheid en algemene voorwaarden' en dient toezicht te houden tijdens het Jumpen vanaf het terras.
  • Kinderen van 12 t/m 15 jaar mogen Jumpen zonder begeleiding, maar een volwassene (18+) dient de akkoordverklaring te ondertekenen en mee te geven.
  • Vanaf 16 jaar mag je zelf de akkoordverklaring tekenen en Jumpen zonder begeleiding.

Direct online reserveren

Zit je op de mobiele site? De losse ticketprijzen zijn onderaan de pagina te vinden als je helemaal naar beneden scrollt.  


Wat is er allemaal te doen?

Leef je uit op het trampolinepark van circa 1.200m² wat bestaat uit onder andere:

- een grote FreeJump Area met horizontale en diagonale trampolines, twee trick-trampolines en een chill-blok
- een Dodgeballcourt/Footballcourt waar trefbal of voetbal kan worden gespeeld
- een Free-runveld met twee trampolines en een Big Airbag
- een High Jump met klimmuur en foampit
- een foampit met slackline en twistladder
- een High Performance Jump Area met Walk-on-Walls voor de meer ervaren Jumpers
- een Basketball Area met horizontale en diagonale trampolines.