Indoor Trampoline Park

Leef je uit in het Trampoline Park van ruim 1.200m² met onder andere: een FreeJump Area, Dodgeballcourt, Foampit en een Basketball Area! In ons park zijn altijd personeelsleden van The Maxx Veenendaal aanwezig die de Jumpers van advies voorzien, tricks leren en natuurlijk toezicht houden op elk onderdeel.

Kom gezellig jumpen in het ruime Trampoline Park van The Maxx Veenendaal!

vaak geboekte activiteiten

Trampoline Park The Maxx Veenendaal

1 uur Jumpen

vanaf € 12,95 p.p.

Trampoline springen bij The Maxx

2 uur Jumpen

van € 25,90 >> VOOR € 21,95 p.p.

Jumpen en Lasergame The Maxx Veenendaal

Jumpen & Lasergame

van € 21,90 >> VOOR € 19,95 p.p.

vaak geboekt

Trampoline Park The Maxx Veenendaal

1 uur Jumpen

vanaf € 12,95 p.p.

Trampoline springen bij The Maxx

2 uur Jumpen

van € 25,90 >> VOOR € 21,95 p.p.

Jumpen en Lasergame The Maxx Veenendaal

Jumpen & Lasergame

van € 21,90 >> VOOR € 19,95 p.p.

JUMP GERELATEERD

JUMPLESSEN

Nieuw bij The Maxx Veenendaal: The Maxx Jump Academy. Jumplessen voor kinderen vanaf 8 jaar op de maandagavond. Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om je in te schrijven.
Meer informatie

DISCOJUMPEN

Vind jij Jumpen leuk en hou je wel van een leuk feestje? Disco Jumpen: met discolampen en muziek maken wij er een mooi Jumpfeest van! Vraag je lievelingsnummer aan bij de DJ en laat je beste tricks zien!
Lees hier meer

Disco Jumpen op zaterdag bij The Maxx

veelgestelde vragen

Wat kost het Jumpen?

Je kunt al Jumpen vanaf 12,95 per uur. Voor de fanatiekelingen hebben wij een 10-rittenkaart. Deze rittenkaart kost 100,- en kun je kopen aan de balie. Speciale Jumpsokken met extra grip zijn bij de prijs inbegrepen.

Reserveer het Jumpen hier.

Vanaf welke leeftijd mag je Jumpen?

Het reguliere jumpen is kan en mag al vanaf 6 jaar! 

Disco Jumpen

Wij streven er naar om minimaal één keer per maand op een zaterdag het Disco Jumpen te organiseren. Kijk voor de meest recente informatie m.b.t. Disco Jumpen hier.

Kleding

In het Trampoline Park van The Maxx zijn kleedruimtes voor jongens en meisjes aanwezig. Wij adviseren jullie om tijdens het Jumpen sportieve kleding te dragen. Tevens beschikken wij ook over kluisjes waarin waardevolle spullen opgeborgen kunnen worden. Speciale Jumpsokken met extra grip zijn bij de prijs inbegrepen.

Akkoordverklaring

Kinderen t/m 11 jaar mogen alleen Jumpen onder begeleiding. De begeleiding tekent de ‘Akkoordverklaring aansprakelijkheid en algemene voorwaarden’ en dient aanwezig te zijn in ons pand. De akkoordverklaring vind je hier.