00’s Spel

NIEUW!

In samenwerking met Nostalgia Events is het vanaf nu mogelijk om bij ons een 00’s Spel te spelen (Klik hier voor 90’s spel). Met een gezellige groep vanaf 20 personen oude herinneringen ophalen aan de tijd van Bokito, the Ketchup Song, Amy Winehouse en MSN. Het komt allemaal voorbij tijdens dit verbroederende spel. Ideale teambuilding! En dit alles in Veenendaal bij The Maxx in combinatie met een diner en heerlijke drankjes.

We bieden een avondvullend programma (4 uur) inclusief buffet en drankarrangement voor € 70,50 per persoon (zonder drankarrangement is de prijs € 51,50 per persoon)

INHOUD BACK TO THE 00’S SPEL VEENENDAAL

De voorpret begint al enkele weken van te voren wanneer de deelnemers de uitnodiging voor het spel ontvangen. De vraag is simpel. Wie verrast ons met een Harry Potter-look of komt op als Paris Hilton of een ander 00’s personage? Niets moet natuurlijk, maar je kunt wel raden welk team de eerste bonuspunten ontvangt. Wij nemen hierin overigens het voortouw want op locatie wordt je ontvangen door onze professionele entertainers in typische ‘zeroes outfit’. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in de verschillende spelrondes. Je speelt onder andere een 00’s newsquiz, een muziekronde en het programma ‘De Zwakste Schakel’ (Tot ziens!). Slechts 1 team kan er met de prijs vandoor gaan. Is het Team Avatar, Will & Grace, Chicken Run of toch team Schnappi?

Ultieme beleving

Voor de ultieme 00’s experience is dit arrangement uit te breiden. Zo kun je, eenmaal in de stemming, een 00’s Afterparty bijboeken. Na de spanning van de strijd even lekker de voetjes van de vloer op de welbekende hits uit de jaren 2000. Het is ook mogelijk om spelonderdelen op maat te laten maken met eigen vragen, foto’s en filmpjes.

Wil je een blijvende herinnering aan dit feest overhouden? Boek dan onze fotograaf om het hele evenement vast te leggen. Ook is het mogelijk om bij ons leuke activiteiten aan het programma toe te voegen, zoals: Karten, Lasergame, Escape Rooms, Glowgolf of Trampoline springen.

 

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency