90’s Spel

NOSTALGIE TO THE MAXX:

In samenwerking met Nostalgia Events is het nu ook mogelijk om bij ons een 90’s Spel (Klik hier voor 00’s spel) te reserveren. Gezellig met een groep (minimaal 20 personen) oude herinneringen ophalen aan de tijd van Friends, Flippo’s en Furbies. Het spel bestaat o.a. uit een quizronde, muziekclips, filmfragmenten, raad-de-reclame en een echte karaoke!

We bieden een avondvullend programma inclusief buffet en drankarrangement voor € 70,50 per persoon. (Zonder drankarrangement is de prijs € 51,50 per persoon)

Ideale quiz voor een bedrijfsuitje

Zeer gezellig all-in (bedrijfs)uitje waarin we tijdens een hilarische quiz uw kennis over de jaren 90 testen. Leuk voor alle generaties. Je speelt in teams en zorgt ervoor dat deze qua leeftijden goed gemengd zijn. Iedereen heeft wel minstens één herinnering aan dit tijdperk. Of het nou gaat om een eerste kus in de nineties, of dat iemand weet te vertellen dat hij Victor Reinier nog kent van Baantjer in plaats van Flikken Maastricht. Wij stippen een brede reeks van onderwerpen aan om zo jong en oud te verenigen in een humoristische en uitdagende 90s quiz. Ideale teambuilding!

Ultieme beleving

Alle quizkandidaten komen al goed in de stemming voordat de strijd begint. Iedereen ontvangt vooraf hoogstpersoonlijk een uitnodiging voor het evenement. Onze vraag is simpel: ‘Wie verrast ons met een Ma Flodder-kostuum, komt op als Bob de Rooij of een ander personage uit de jaren negentig?’ Alles mag natuurlijk en niets moet, maar wij hoeven je niet te verklappen wie de eerste bonuspunten scoort. De quiz begint en de teams worden onthuld. Wie lopen er aan het eind van het spel met de prijs naar buiten: wordt dat Team Backstreet Boys, Team Baywatch of toch de Spice Girls? Al vanaf de eerste muziekclips en videofragmenten, zet Nostalgia Events de toon. Monden vallen open en er valt een ‘aha’.

Liefhebbers van cijfertjes en feitjes helpen hun team vooruit tijdens de actualiteitsquiz. Film- en muziekkenners komen later aan hun trekken. TIP! Verdeel de talenten en kenners dus goed om je win-kans te verhogen. De presentatie is in handen van onze professionele entertainers, die weten hoe ze een gezelschap in beweging krijgen. Alle attributen moeten er piekfijn uitzien, tot aan de Flippo-map aan toe. Want wij staan voor kwaliteit in die ultieme beleving. Voor de ultieme 90s experience is dit arrangement uitbreidbaar met allerlei leuke extra’s. Zo kun je, eenmaal in de stemming, een 90s Afterparty bijboeken. Na de spanning van de strijd even lekker de voetjes van de vloer op de welbekende 90s hits.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency