}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 22:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur
}

ZO

12:00 – 22:00 uur

Pinksteren (28 en 29 mei) geopend vanaf 12:00 uur

KINDERFEESTJES

VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN EN ETEN

Bijna jarig en fan van al onze activiteiten? Of kun je niet goed kiezen wat je wilt doen met jouw kinderfeestje? Dan is het voordelige Maxx Mixx arrangement iets voor jou. Samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes je energie kwijt raken in het Indoor Trampoline Park, fanatiek Lasergamen en gezellig Glowgolfen. Het kinderfeestje sluit je af met een Patatje Maxx, waarbij de patat op tafel word uitgestrooid. Daarnaast krijgt een ieder ook een snack naar keuze. En onbeperkt ranja aan tijdens het gehele programma zijn hierbij inbegrepen. Kortom: lekker kliederen met sausjes aan tafel en de mooiste creaties maken!

VOORDELIGE KINDERFEESTJES

Kinderfeestje Lasergame The Maxx Veenendaal

MAXX MIXX
ARRANGEMENT
(2,5 - 3 uur)

vanaf € 24,95 p.p.

30 minuten Jumpen
Onbeperkt bekers water bij het Jumpen
1 spel Lasergame
1 ronde 18 holes Glowgolf
Patatje Maxx
Onbeperkt Ranja

Kinderfeestje Jumpen bij The Maxx

MAXX MIXX EXTRA JUMP ARRANGEMENT
(3 - 3,5 uur)

vanaf € 29,95 p.p.

60 minuten Jumpen
Onbeperkt bekers water bij het Jumpen
1 spel Lasergame
1 ronde 18 holes Glowgolf
Patatje Maxx
Onbeperkt Ranja

Karten Kinderfeestje The Maxx Veenendaal

MAXX MIXX XL ARRANGEMENT
(3 - 3,5 uur)

vanaf € 36,95 p.p.

1 heat Karten (10 minuten)
30 minuten Jumpen
Onbeperkt bekers water bij het Jumpen
1 spel Lasergame
1 ronde 18 holes Glowgolf
Patatje Maxx & Onbeperkt Ranja

Voorwaarden:
Voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en bij groepen van minimaal 6 kinderen. Karten kan tijdens kinderfeestjes voor kinderen vanaf 1.40 meter. Toezicht door de ouders/begeleiders is verplicht!

WAAROM EEN KINDERFEESTJE BIJ THE MAXX?

LEER TRICKS OF SPEEL EEN SPORTIEF SPELLETJE

Leer in de Trampolinehal de gaafste flips en tricks met behulp van onze deskundige medewerkers. Naast 25 trampolines hebben wij ook twee foampits en een bigairbag. Hierdoor is het nog gemakkelijker om te oefenen. Ins ons park is er ruimte genoeg om te klimmen en klauteren of om tikkertje te spelen. Tevens is er een trefbal- en basketbalveld aanwezig om een sportief spelletje te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes! Genoeg mogelijkheden dus.

POTJE LASERGAME

Na een half uur trampoline springen is het tijd voor een potje Lasergame. Neem het op tegen je vriendjes en vriendinnetjes in onze spannende Lasergame arena. Dit kan in teams en individueel. Na een instructiefilmpje en een korte uitleg zijn jullie klaar om je eigen vest en wapen om te doen. Klaar om te knallen? Probeer zo min mogelijk geraakt te worden en zo veel mogelijk tegenstanders af te schieten. Wie is de beste lasergamer in jouw groep?

SPECTACULAIR EN EEN ULTIEME BELEVING

Glow in the dark midgetgolf is een spectaculair vervolg van het programma. Je komt namelijk terecht in het thema ‘Snoepjesfabriek’. Binnen dit thema hebben wij maar liefst 18 holes en hier ben je gemiddeld een uurtje mee bezig. De balletjes, sticks en verschillende attributen op de holes geven een bepaald soort licht en dit zorgt voor een ultieme beleving. Het doel is om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole krijgt om te winnen! Tip: doe witte kleding aan! Dit zorgt namelijk voor een leuk effect door de blacklights.

STOER FEESTJE? GA VOOR MAXX MIXX XL

Wil jij je feestje nog stoerder maken? Kies dan voor het Maxx Mixx XL arrangement met een extra heat karten. De ultieme kans om te racen tegen je vriendjes en vriendinnetjes op onze indoor kartbaan. De minimale lengte van 1.40 meter wordt aangehouden om de veiligheid van de kinderen te garanderen.

EXTRA INFORMATIE

De Maxx Mixx arrangementen duren ongeveer drie uur en zijn geldig vanaf zes personen. De volgorde van de activiteiten verschilt per reservering en dag. Wil je meer informatie over deze voordelige arrangementen? Neem dan contact met ons op.

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Naast de voorgestelde arrangementen zijn onze activiteiten namelijk ook los te reserveren voor een kinderfeestje. Kom bij ons:

De activiteiten zijn heel goed te combineren met een Patatje Maxx. Dit vinden de kids fantastisch! Alle patat, saus en minisnacks worden op een grote berg op een zeil over de tafel gegooid, waarbij ze lekker met de handen kunnen eten en de mooiste creaties op tafel verschijnen voor € 6,50 per persoon. De begeleiding kan hier voor hetzelfde tarief ook gebruik van maken. Als je een feestje viert met een Patatje Maxx zijn kannen ranja het gehele programma inbegrepen!

veelgestelde vragen

Van hoeveel kinderen kun je een kinderfeestje vieren?

Een kinderfeestje arrangement is mogelijk vanaf 6 kinderen. Minder dan 6 kinderen? Je kunt de activiteiten ook los reserveren!

Wat is een Patatje Maxx?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Patat wordt over de tafel gestrooid, iedereen krijgt een snack naar keuze en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het programma. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

Welke activiteiten kunnen de kinderen doen?

Trampoline springen, Glowgolf, Karten en Lasergame zijn uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Bekijk hier onze combi-arrangementen.

Let op: vanaf 8 jaar en bij het karten minimaal 140 cm.

Loading...