1. Home
  2.  » Gourmaxx

HAAL THE MAXX IN HUIS DEZE KERST

Wil je ook dít jaar gourmetten met de Kerstdagen, maar de massale drukte in de supermarkt ontlopen, The Maxx een steuntje in de rug geven én een leuke activiteit bij je eten bestellen? I.v.m. het klaarmaken van de pakketten is het mogelijk om te bestellen tot 22 december 15:00 uur.

The Maxx biedt nu het Gourmaxxpakket: een schaal vol heerlijk gekruid vlees van de keurslager, aangevuld met (voorgesneden) bakgroente, salade en stokbrood met kruidenboter én een leuke activiteit. Hierbij heb je de keuze uit een spel Glowgolf of een Escapemail.

Inclusief een leuke activiteit!

Bij de leuke activiteit Glowgolf ga je de strijd aan op onze 18-holes Blacklight Midgetgolfbaan. Bij het Gourmaxxpakket ontvang je een waardebon om dit bij ons te komen spelen. De Escapemail is nieuw in Nederland: een Escaperoom in een envelop, hoe gaaf is dat? Gezellig in de huiskamer met je gezin de code proberen te kraken. We doen de envelop bij het pakket, dus je kunt meteen aan de slag!

De prijs voor het Gourmaxxpakket is € 22,50 per persoon, dit is dus inclusief activiteit.  Tevens is het ook mogelijk om het pakket uit te breiden met een overheerlijke fles rode of witte wijn voor € 9,95. Geef in het bestelformulier aan naar welke dag, tijd en activiteit je voorkeur uitgaat en we gaan ervoor zorgen dat je ook in dit jaar een leuke Kerst kunt beleven!

Meer informatie

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Het GourMAXXpakket

  •  Gourmetten zonder stress of supermarktdrukte
  •  Compleet gourmetpakket
  •  Inclusief activiteit: Glowgolf of Escapemail
  •  Uitbreiding met fles wijn mogelijk

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency