1. Home
  2.  » Veelgestelde vragen karten

KARTEN

blank
Wat kost het karten?

Eén heat karten kost €16,00 per persoon. Twee heats karten: €30,00. Reserveer je kartheats hier.
Hierbij is de balaclava (helmmuts) inbegrepen.

Vanaf welke leeftijd mag je karten?

Aan het karten zit geen leeftijd verbonden. De enige restrictie is dat de kinderen een minimale lichaamslengte hebben van 140 centimeter. Deze lengte is vastgesteld uit onze ervaringen. Daarnaast wordt de snelheid aangepast en rijden kinderen in een speciale familieheat. Volwassenen of begeleiders mogen wel meerijden in deze heat, maar om de strijd eerlijk te houden gaan zij ook op de begrensde snelheid! Reserveer hier je kartheat online vanaf €16,00.

Kan je alleen komen karten?

Wij kunnen vooraf niet beloven dat jullie alleen in een heat zitten. Op de kartbaan van The Maxx gaan er maximaal 10 personen tegelijk de baan op. Bij een familieheat is dit 8 personen.

Hebben jullie kinderkarts?

Bij The Maxx hebben wij geen speciale kinderkarts. Kinderen kunnen bij ons karten vanaf een minimale lichaamslengte van 140 centimeter. Onze elektrische karts kunnen aangepast worden in vermogen, stoelafstand en uitgerust kunnen worden met extra pedalen. Lees hier meer over onze karts en de kartbaan.

Hebben jullie duokarts?

Wij hebben geen duokarts. Wel hebben wij elektrische karts die aangepast kunnen worden in vermogen, stoelafstand en uitgerust kunnen worden met extra pedalen. Meer informatie? Klik dan hier.

Hoe hard gaan jullie karts?

De snelheid van onze karts is afhankelijk van het vermogen waarop gereden word. De maximale snelheid van onze karts is 55 km/u. Lees hier meer over onze kartbaan.

Wanneer is het (weer) Onbeperkt Karten?

Bij The Maxx is het één keer per maand tijd voor Onbeperkt Karten. Dit doen wij op geselecteerde zondagavonden. Een nieuwe datum wordt bekendgemaakt via de website, Facebook of Instagram de dag na het Onbeperkt karten of wanneer de eerstvolgende editie vol is. Hier vind je meer informatie.

Vanaf hoe oud is het Onbeperkt Karten?

Het Onbeperkt Karten is voor personen vanaf 16 jaar met enige kartervaring. Een uitzondering is er voor kinderen van de kartlessen of kinderen met aantoonbare ervaring op onze kartbaan. Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de kosten van kartlessen?

De kosten voor de kartlessen voor kinderen zijn €195,- voor 5 lessen per persoon. De kosten van kartlessen voor volwassen zijn op aanvraag. Lees hier meer over onze kartlessen.

Zijn er ook kartlessen voor volwassenen?

Kartlessen voor volwassenen is alleen op aanvraag en bij genoeg animo (minimaal 6 personen).

Heb je een andere vraag? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency