1. Home
  2.  » Veelgestelde vragen

Algemene vragen

blank
Wat zijn jullie openingstijden?

The Maxx is 364 dagen per jaar geopend! Alleen op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Onze openingstijden zijn hier te vinden.

Wat zijn de prijzen van de activiteiten?

De prijzen voor de activiteiten van The Maxx Veenendaal kun je hier vinden. Klik hier voor prijzen met betrekking tot de consumpties van de horeca.

Is het nodig om te reserveren?*

Reserveren is niet verplicht maar wij raden het wel aan. Dit om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen en om zeker te zijn van een plek! Reserveren kun je hier doen.

*Vanwege de corona maatregelen is het verplicht om te reserveren.

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt gemakkelijk reserveren door ons contactformulier in te vullen, een mailtje te sturen naar info@themaxx.nl of te bellen naar (0318) 25 20 20.

Zijn jullie op feestdagen geopend?

Wij zijn 364 dagen per jaar geopend. Alleen op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Dus op een feestdag zoals Koningsdag of Bevrijdingsdag zijn wij open! Klik hier voor de meest recente openingstijden. Reserveren op een feestdag? Klik dan hier.

Hoe lang duren de activiteiten?

De tijdsduur van de activiteiten verschilt per activiteit. Klik hier voor het overzicht.

Hebben jullie cadeaubonnen?

Ja wij hebben hele mooie cadeaubonnen!  Klik hier voor meer informatie.

Hoe lang zijn de cadeaubonnen geldig?

Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig, maar dienen in één keer uitgegeven te worden. Klik hier voor meer informatie over de cadeaubonnen van The Maxx.

Is er bij jullie Wi-Fi aanwezig?

Voor onze gasten hebben wij een Wi-Fi netwerk. Vraag één van onze collega’s tijdens je bezoek voor het netwerk en het wachtwoord.

Zijn jullie op zoek naar personeel?

Klik hier voor openstaande vacatures. Open sollicitaties mogen worden gemaild met CV en motivatie naar info@themaxx.nl.

Heb je als ouder of begeleider vrij toegang om te kijken?*

Bij The Maxx betaal je geen entree. Je betaalt enkel voor de activiteiten die je daadwerkelijk meedoet. Bij verschillende activiteiten is het mogelijk om te kijken! Nog niet gereserveerd? Klik dan hier.

*Vanwege corona maatregelen kan het zo zijn dan ouders en begeleiders worden gevraagd om op het horecaplein (of andere ruimte) te wachten. Kijken is dan dus niet mogelijk.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

The Maxx Veenendaal beschikt over een eigen parkeerterrein voor ruim 150 auto’s. Parkeren is bij ons gratis en voor de deur! De routebeschrijving is hier te vinden.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Bij The Maxx zijn zowel kleine als grote kluisjes aanwezig om je (waardevolle) spullen op te bergen. Lees hier meer praktische informatie.

Zijn jullie activiteiten toegankelijk voor mindervaliden / rolstoelvriendelijk?

De meeste activiteiten van The Maxx zijn toegankelijk voor mindervaliden. Op de begane grond zijn de volgende activiteiten te vinden: Escape Rooms, Glowgolf, Lasergame, Trampoline Park, Poolen, Darten en Horeca. Op de 1e etage is onze Kartbaan te vinden. Deze is met een lift te bereiken.

KARTEN

blank
Wat kost het karten?

Eén heat karten kost €16,00 per persoon. Twee heats karten: €30,40 p.p.. Reserveer je kartheats hier.
Hierbij is de balaclava (helmmuts) inbegrepen.

Vanaf welke leeftijd mag je karten?

Karten kan al vanaf 9 jaar en met een minimale lichaamslengte van 140 centimeter. Deze lengte is vastgesteld uit onze ervaringen. Daarnaast wordt de snelheid aangepast en rijden kinderen in een speciale familieheat. Volwassenen of begeleiders mogen wel meerijden in deze heat, maar om de strijd eerlijk te houden gaan zij ook op de begrensde snelheid! Reserveer hier je kartheat online vanaf €15,95.

Kan je alleen komen karten?

Wij kunnen vooraf niet beloven dat jullie alleen in een heat zitten. Op de kartbaan van The Maxx gaan er maximaal 10 personen tegelijk de baan op. Bij een familieheat is dit 8 personen.

Hebben jullie kinderkarts?

Bij The Maxx hebben wij geen speciale kinderkarts. Kinderen kunnen bij ons karten vanaf een minimale lichaamslengte van 140 centimeter. Onze elektrische karts kunnen aangepast worden in vermogen, stoelafstand en uitgerust kunnen worden met extra pedalen. Lees hier meer over onze karts en de kartbaan.

Hebben jullie duokarts?

Wij hebben geen duokarts. Wel hebben wij elektrische karts die aangepast kunnen worden in vermogen, stoelafstand en uitgerust kunnen worden met extra pedalen. Meer informatie? Klik dan hier.

Hoe hard gaan jullie karts?

De snelheid van onze karts is afhankelijk van het vermogen waarop gereden word. De maximale snelheid van onze karts is 55 km/u. Lees hier meer over onze kartbaan.

Wanneer is het (weer) Onbeperkt Karten?

Bij The Maxx is het één keer per maand tijd voor Onbeperkt Karten. Dit doen wij op geselecteerde zondagavonden. Een nieuwe datum wordt bekendgemaakt via de website, Facebook of Instagram de dag na het Onbeperkt karten of wanneer de eerstvolgende editie vol is. Hier vind je meer informatie.

Vanaf hoe oud is het Onbeperkt Karten?

Het Onbeperkt Karten is voor personen vanaf 16 jaar met enige kartervaring. Een uitzondering is er voor kinderen van de kartlessen of kinderen met aantoonbare ervaring op onze kartbaan. Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de kosten van kartlessen?

Wij geven Kartlessen i.s.m. Den Hartog Racing. Lees hier meer over onze kartlessen.

Zijn er ook kartlessen voor volwassenen?

Kartlessen voor volwassenen is alleen op aanvraag en bij genoeg animo (minimaal 6 personen).

TRAMPOLINE PARK

blank
Wat kost het Jumpen?

Het Jumpen kost €13,00 per persoon per uur. Reserveren is niet verplicht maar is wel aan te raden! Dit doe je hier.

Vanaf hoe oud is het jumpen?

Het reguliere jumpen is vanaf 8 jaar. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen wel terecht tijdens de speciale Kinderjump-uurtjes. Klik hier voor het reguliere jumpen en hier voor het kinderjumpen.

Wanneer is het Kinderjumpen?

Het Kinderjumpen is ons Trampoline Park is op woensdag tussen 13:00 – 15:00 uur, vrijdag van 14:00 – 15:00 uur en in het weekend van 12:00 – 13:00 uur. In de vakantie (regio Midden-NL) is het Kinderjumpen elke dag van 12:00 – 13:00 uur. Lees hier meer over Kinderjumpen in Veenendaal.

Wanneer is het Disco Jumpen?

Het Disco Jumpen is één keer per maand op een geselecteerde zaterdagavond. Kijk voor de meest recente informatie m.b.t. Disco Jumpen hier.

Wanneer is het Fitjumpen?

Fitjumpen is op maandag en donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur. Meer informatie vind je op deze pagina.

Zijn er kleedruimtes aanwezig om om te kleden?

In het Trampoline Park van The Maxx zijn kleedruimtes voor jongens en meisjes aanwezig. Daarnaast beschikken wij ook over kluisjes waarin waardevolle spullen opgeborgen kunnen worden.

Escape rooms

blank
Wat kost een Escape Room?

Een Escape Room kost €22,50 per persoon (met een minimum van 4 personen per kamer). Klik hier voor meer informatie of om te reserveren.

Wat zijn de minimale/maximale personen voor een Escape Room?

Een grote Escape Room is te spelen van 4 t/m 7 personen. Een Battle Room is te spelen van 6 t/m 12 personen. Een Flashcape Room is te spelen van 2 t/m 4 personen. Meer informatie of direct reserveren? Klik hier.

Wat is een Flashcape Room?

Een Flashcape Room is een kleinere en snellere variant van de bekende Escape Rooms. Je krijgt slechts 15 minuten om te ontsnappen. Bij The Maxx hebben wij drie verschillende thema’s, namelijk: een duur feestje, de ontwenningskliniek en meer bier! Klik hier voor meer informatie of om te reserveren.

Wat is een Battle Room?

Een Battle Room is een speciale Escape Room. Er zijn namelijk twee identieke kamers, twee teams en je hebt slechts 25 minuten de tijd om te ontsnappen. Tegelijkertijd voer je dus de strijd tegen zowel de tijd als ook tegen het andere team. Meer informatie over deze kamer(s) vind je hier.

Zijn de Escape Rooms geschikt voor kinderen?

Bij The Maxx hebben wij geen speciale kamers voor kinderen. Wel hebben wij Escape Room The Plugger die ook geschikt is voor gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar. Meer informatie vind je hier.

Zijn de Escape Rooms eng?

Onze Escape Rooms zijn familievriendelijk en niet eng om te spelen.

In welke talen zijn de Escape Rooms te spelen?

De Escape Rooms zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen. Nog niet gereserveerd? Klik dan hier.

Glowgolf

blank
Wat kost het Glowgolfen?

Het Glowgolfen kost slechts €9,00 per persoon. De tijdsduur van één ronde Glowgolf is ongeveer 45 – 75 minuten.

Met hoeveel personen kun je Glowgolf spelen?

Glowgolfen kun je met minimaal 2 en maximaal 5 personen per hole spelen. Wanneer je met meerdere personen bent krijg je meer scorebordjes en kun je achter elkaar de holes spelen.

Lasergame

blank
Wat kost het Lasergamen?

Het Lasergame kost slechts €9,00 per persoon per spel. Reserveren voor het Lasergamen kun je hier doen.

Vanaf welke leeftijd kun je Lasergamen?

De adviesleeftijd voor het Lasergamen bij The Maxx is 8 jaar of ouder. Meer informatie vind je hier.

Vanaf hoeveel personen kun je Lasergamen?

Het is al mogelijk om vanaf 2 personen te Lasergamen, maar is natuurlijk leuker met nog meer personen! Er kunnen maximaal 21 personen tegelijkertijd Lasergamen. Een spel Lasergame kan zowel individueel (free4all) als in teams gespeeld worden en is uitermate geschikt voor kinderfeestjes, familiefeesten, bedrijfsuitjes, teamuitjes of groepsfeesten. Klik hier voor meer informatie of om te reserveren.

Hoeveel personen kunnen er in één spel?

In onze Lasergame arena is er ruimte voor maximaal 21 personen. Een spel Lasergame kan zowel individueel als in teams gespeeld worden en is (ook) uitermate geschikt voor grote groepen. Klik hier voor meer informatie.

Speel je alleen met je eigen groep?

Wij kunnen niet garanderen dat jullie enkel en alleen met jullie eigen groep spelen. Wel kunnen wij rekening houden met de groepssamenstelling. Reserveer een spel Lasergame hier.

Kinderfeestjes

blank
Wat is een Patatje Maxx?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Patat wordt over de tafel gestrooid, iedereen krijgt 3 kipnuggets en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het eten. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

Welke snacks zitten er bij een Patatje Maxx?

Bij een Patatje Maxx zitten standaard 3 kipnuggets p.p. inbegrepen.

Mijn kind lust geen patat, is er ook iets anders?

Mochten er dieetwensen en/of allergieën zijn dan horen wij het graag. Wij gaan dan op zoek naar een alternatief. Deze specifieke wensen kun je bij de reservering vermelden en het alternatief bieden wij zonder extra kosten aan.

Kan er een uitzondering gemaakt worden op een arrangement?

Helaas kunnen wij geen uitzondering(en) maken binnen een Maxx Mixx-, Maxx Mixx XL-, Max Mixx Extra Jump- of Kart Grand Prix-arrangement. Deze arrangementen zijn namelijk speciaal gemaakt om zondag t/m woensdag een hele middag leuke activiteiten te doen en af te sluiten met iets lekkers. Nog niet gereserveerd? Klik dan hier voor de verschillende arrangementen.

Hebben jullie arrangementen voor kinderfeestjes?

Wij hebben verschillende arrangementen voor kinderfeestjes waarin we voor ieder wat wils aanbieden. Deze arrangementen zijn geldig van zondag t/m woensdag. Bekijk hier de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om activiteiten los te combineren.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency