1. Home
  2.  » Voorstelronde The Maxx Kart Cup

The Maxx Kart Cup – introductie

Robert Pastoors                

Nr 5

Bijnaam: Marlboro

Mede oprichter van de Kart Cup in 2011, de grote kracht achter de competitie.

Met overwinningen in Lelystad en Oldenzaal en de Texas Super Bowl, is het geen geheim dat de voorkeur van Robert naar buitenbanen gaat. En het liefst met regen!

Remco Donselaar

Nr 7

Bijnaam: Huntmeister

Kart Cup deelnemer vanaf het eerste uur. Verreweg de beste van de competitie met maar liefst 4 Kampioenschaps titels in 2012, 2014, 2016 en 2017.

André Pluim

Nr 79

Bijnaam: Pluim

Sterke rijder en vaste kracht bij de kart Cup. Steevast bij de beste 5 te vinden, en de eerste overwinning lijkt een kwestie van tijd te zijn. Tevens maakt André regelmatig foto’s voor de Kart Cup en is hij met regelmaat gastheer voor de bbq’s na afloop van de buitenraces.

Geoffrey Reijne

Nr 6

Bijnaam: Panzie

Ook Geoffrey is er vanaf het begin bij. Eindigde hij in 2012 nog steevast achteraan, anno 2018 is Geoffrey meer en meer een rijder die zich in het middenveld laat horen.

Elroy Schallenberg

Nr 22

Bijnaam: The Legend

Doet steeds meer en meer zijn bijnaam eer aan. Sinds 2017 vecht hij mee om het kampioenschap, en na een 3e en een 2e plaats in de eindklassering lijkt 2019 het jaar voor Elroy te gaan worden.

Johan Sneep

Nr 3

Bijnaam: The Third

Johan lijkt een abbonement afgesloten te hebben op het podium. Deze rijder is altijd wel vooraan te vinden en wist in 2017 zelfs als 2e te eindigen in het kampioenschap. In 2018 moest hij echter de Grand Prix van Oldenzaal aan zich voorbij laten gaan, waardoor hij kansloos werd voor de titel.

In 2019 is hij er zeker weer bij!

Jeffrey Pinoo

Nr 69

Bijnaam: Bad Bull

Moest in het begin weinig van Buitenbanen hebben, maar daar is aardig verandering aan het komen.

Tevens is Maarssen meer en meer “zijn baantje” aan het worden. Ook een sterke middenvelder dus!

Livius de Jong

Nr 99

Bijnaam: Spidey

De Kart Cup’s  eigen Superheld. Ook Livius weet steeds meer en meer zijn draai te vinden tijdens de races, en heeft al menig bokaal weten te winnen. Door verhuizing was hij genoodzaakt de 1e twee races te missen in 2018, maar ondertussen is “Spidey” weer helemaal terug.

Kenneth Roest

Nr 54

Bijnaam: TGWDAHBMIB a.k.a. Kenny

Relatief nieuwe rijder, maar past er helemaal bij. Sportieve rijder die niet bang is om het gevecht met je aan te gaan!

Rijd steeds beter, en het is altijd gezellig met Kenneth erbij.

 

Bonuspunten als je weet waar TGWDAHBMIB voor staat.

Joey Kok

Nr 61

Bijnaam: Joe Joe

In 2018 maakte Joey zijn officiële debuut tijdens de Grand Prix van Maarssen, en pakte meteen de Pole postie én de overwinning. In Huizen mocht Joey zich na de finale race zich de MKC Champ van 2018 én Rookie of the Year noemen.

Met Joey lijkt er een nieuwe tijd aan te zijn gebroken bij de Kart Cup.

Chantal Pluim

Nr 24

Bijnaam: Chickie

Een vaste deelnemer van de Kart Cup, maar rijd enkel mee op de buitenbanen.

Als Chantal niet meerijd, dan is ze niet beroerd om foto’s te maken voor de Kart Cup, en tevens is ze samen met André regelmatig gastvrouw van de Kart Cup bbq’s.

Angela de Vreede

Nr 92

Bijnaam: Angii

Angela rijd ook al jaren mee met de Kart Cup, en ze laat al geregeld enkele jongens achterzich tijdens de races. Vanaf 2016 is ze altijd in gevecht geweest voor de titel bij de dames, maar werd zij helaas “slechts” tweede. Wel won zij in 2017 de Super Bowl bij de dames, en in 2018 was er dan eindelijk de felbegeerde MKC Wildcat Champ titel!

Caroline van Doorn

Nr 16

Bijnaam MessC

Maakte haar debuut in 2016, en wist meteen de Kart Cup title voor de dames in de wacht te slepen.

Tijdens haar 2e jaar liet ze zijn dat dit geen gelukstreffer was, en Caroline sleepte in 2017 haar 2e achtereenvolgende titel binnen. Tijdens de Gold Cup in 2018 deed ze ondanks een zware griep toch mee met de race.

Helaas moest ze die na 40 rondes staken.

Jelmer de Pater

Nr 91

Bijnaam: Jelmer

Maakt dit jaar zijn debuut tijdens de Warsteiner Grand Prix van Maarssen.

Heel benieuwd naar wat Jelmer kan doen op deze uitdagende kartbaan.

Mark Heshusius

Nr 77

Bijnaam: Heshus

Maakte zijn debuut in 2017, en wist meteen Rookie of the Year te worden.

Staat bekend als een fair rijder die graag het gevecht me je aangaat op de baan.

Geef Mark tijd om zich te ontwikkelen, en hij zal een sterke rijder worden!

Emma Fousert

Nr 28

Bijnaam: Emms

Emma raced al enige tijd mee met de Kart Cup, maar moest helaas door haar studie in 2018 enkele races missen. Zij helpt waar het kan graag mee en zo is Emma, als ze niet rijd, naast de baan te vinden om foto’s te maken voor de competitie.

Bianca v.d. Haar

Nr 31

Bijnaam: Biet

Maakte in 2017 haar debuut, en is de “Ricciardo” van de Kart Cup met haar grote glimlach!

Maarssen is duidelijk niet haar favorite baan, maar in Oldenzaal had ze het duidelijk meer naar haar zin. Ook Bianca is een ware aanwinst voor de competitie!

Nadia Florijn

Nr. 9

Bijnaam: ’t is Naadje

Maakte samen met Kenneth haar Kart Cup debuut, en leek een gemiddelde rijder te zijn. Todat ze de Grand Prix van Huizen in 2017 reed, daar maakte Nadia heel veel indruk en scoorde de meeste punten bij de dames, en zelfs meer dan enkele mannen. Gaat zij voor de titel bij de dames dit jaar?

Ruben v. Veen

Nr 21

Bijnaam: Darknoose (je schrijft het echt zo)

Ruben is al jaren een graag geziene gezicht bij de Kart Cup. Vanuit Rotterdam is hij als het even kan aanwezig bij de races, en Ruben wordt dan ook steeds beter en beter met een geweldige 6e plaats in Oldenzaal als resultaat.

Raimond Eppink

Nr 00

Bijnaam: MMGDS

Raimond maakte in 2016 tijdens de Grand Prix van Huizen zijn debuut, en heeft sindsdien het kartvirus te pakken. Als het ook meer even kan, maakt hij ruimte in zijn agende voor de competitie.

Ook Raimond vind meer en meer zijn ritme tijdens de races, en gaat een goed en fair gevecht niet uit de weg.

Richard Schmidt

Nr 71

Bijnaam: Rico

 

Rijd al 3 jaar mee, en hoort er helemaal bij bij de Kart Cup.

Zeker niet de snelste rijder, maar altijd vrolijk, en geniet duidelijk van alle races.

Met de opgedane kennis van Rick den Hartog en Henry Zantvoort tijdens de kart clinic vorig jaar, zal Richard ongetwijdeld stappen maken naar het middenveld.

Erik Moesbergen

Nr 17

Bijnaam: Hightower

In maart 2018 maakte Erik zijn debuut tijdens de Warsteiner Grand Prix van Maarssen in de Kartfabrique, en scoorde een mooie 10e plaats.

Dat buiten karten een heel ander verhaal is, daar kwam Erik al snel achter in Oldenzaal. Daar kwam hij niet verder dan een P12, maar dat is zeker niet om je voor te schamen. Erik is een enthousiaste deelnemer, en zal ongetwijfeld nog aan vele races deelnemen.

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency