}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 22:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

PASEN BIJ THE MAXX VEENENDAAL

PAASARRANGEMENT

Op zoek naar een leuk uitje met Pasen? Kom dan naar The Maxx Veenendaal! Gezellig activiteiten doen, eten en drinken. Dit jaar bieden wij ook een Paasarrangement aan: 1 ronde Glowgolf, Tafelgrillen en een heerlijk glaasje bubbels. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen activiteiten te doen of te eten.

Scroll naar beneden voor meer informatie en meer mogelijkheden!

PAASARRANGEMENT

  • Tafelgrillen en Glowgolf t/m 11 jaar € 26,50 p.p.
  • Tafelgrillen en Glowgolf volw. € 39,50 p.p.
  • Drankarrangement t/m 11 jaar € 12,50 p.p.
  • Drankarrangement volw. € 22,00 p.p.
  • Extra activiteit(en) – op aanvraag

MAAK JE KEUZE

Paasarrangement van The Maxx Veenendaal

PAASARRANGEMENT

Glowgolf en Tafelgrillen

Activiteiten doen met Pasen bij The Maxx

Alleen activiteiten

voor ieder wat wils

Simracen tijdens Pasen bij The Maxx Veenendaal

SIMRACE (1 UUR)

Probeer onze nieuwste activiteit

onze mogelijkheden

TAFELGRILLEN MET PASEN

Vooraf krijgen al onze gasten een heerlijk glaasje bubbels (en voor de kids iets anders lekkers), ideaal om mee te beginnen toch? Tijdens het Tafelgrillen op Eerste- en Tweede Paasdag (zondag 9 april en maandag 10 april) genieten jullie van acht soorten vlees van de slager, twee soorten vis, groenten, salades, stokbrood met kruidenboter, tomatensoep, patat en sauzen. Sluit af met heerlijk ijsdessert (met o.a. Oreo-smaak!) van Tamminga, het lekkerste ijs van Veenendaal en omstreken! Wij kunnen rekening houden met allergieën, dieetwensen en is er de mogelijkheid om halal bij ons te eten (indien van te voren bekend).

GLOWGOLF

Een leuke activiteit voor jong én oud: glow-in-the-dark-minigolf! Met je familie kom je terecht in onze snoepjesfabriek met maar liefst 18 verschillende holes. Het unieke decor van Glowgolf wordt prachtig uitgelicht door blacklights. Wie heeft de minste slagen nodig? Ons Paasarrangement bestaat uit Glowgolf en Tafelgrillen en kost € 39,50 p.p. en voor kinderen t/m 11 jaar € 26,50 p.p.

DRANKJES

Drankjes kunnen verrekend worden op nacalculatie maar het is mogelijk om i.c.m. het Tafelgrillen een drankarrangement (bier, wijn, fris, warm dranken) af te nemen. Standaard is het drankarrangement 3 uur netto en de kosten hiervoor zijn € 22,00 p.p. Voor kinderen t/m 11 jaar zijn de kosten hiervoor € 12,50 p.p.

LIEVER LUNCHEN?

Uiteraard is het ook mogelijk om een hapje van onze kaart te eten. Ga je voor een lekkere tosti of toch voor een broodje kroket? Bekijk onze menukaart hier. Reserveren hiervoor is raadzaam in verband met de capaciteit.


EXTRA’S

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen activiteiten te doen of extra activiteit(en) aan het arrangement toe te voegen. Kom bijvoorbeeld: Karten op onze technische baan, ontsnap uit één van onze Escape Rooms of meer! Dit kun je aangeven in het contactformulier.

 

Loading...