Home » Over The Maxx

Over The Maxx

Winnaar beste Fec van nederland 2017!

Mede dankzij jullie (het publiek) en de vakjury heeft The Maxx Veenendaal (slechts een jaar na opening) de prestigieuze prijs BESTE FAMILY ENTERTAINMENT CENTRUM 2017 gewonnen.

Wat is The Maxx Veenendaal?

De ultieme plek voor ontspanning en avontuur, dat is The Maxx Veenendaal. Of je nu gaat Karten, Jumpen, Lasergamen, Glowgolfen, Poolen, Darten of een stap zet in The Battle-, Flashcape- of Escape Rooms. The Maxx trakteert je op een spectaculair en avontuurlijk uitje. Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje, kinderfeestje of gewoon een gezellige dag uit met familie of vrienden.

Aan tafel… Even genoeg spanning gehad? Bezoek dan het horecaplein of één van onze heerlijke restaurants. Haal het maximale uit je dag en Go To The Maxx!

Voor wie is The Maxx Veenendaal?

Wat de gelegenheid ook is, The Maxx is de perfecte locatie voor: Bedrijfsuitjes, Vrijgezellenfeestjes, Teamuitjes, Kinderfeestjes en Familiefeesten.

The Maxx zakelijk

Wij bieden de mogelijkheid om vergaderingen en één of meer activiteiten te combineren. Tussendoor is het mogelijk om te lunchen of tafelgrillen in onze restaurants of een borrel op het horecaplein te nuttigen.

Onze sales afdeling denkt graag mee om een mooi programma op maat samen te stellen.

Bekijk het filmpje hieronder van Jesse Schmitz om een goed beeld te krijgen van The Maxx Veenendaal:

Copyright ©2019 - The Maxx Veenendaal

Website door: DKGS Agency