OVER ONS

OVER THE MAXX

De leukste locatie voor indoor uitjes en de ultieme plek voor avontuur en ontspanning, dat is The Maxx Veenendaal. Tijdens een bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit! Geniet samen met jouw collega’s, familie of vrienden van het diverse aanbod aan activiteiten.

Ready.. Set.. Go To The Maxx!

INDOOR ACTIVITEITEN? GO TO THE MAXX!

Indoor activiteiten

Wij hebben voor ieder wat wils! Of je nu gaat Bowlen in ons nieuwe bowlingcentrum, Karten in onze elektrische karts, simracen in onze geavanceerde simulatoren, Lasergamen, Glow in the Dark Midgetgolfen, Poolen, Darten of een stap zet in één van onze Escape Rooms. Klaar met de activiteiten of even uitrusten? Neem plaats op ons Horecaplein en relax! Op vrijdag- en zaterdagavond is zelfs onze heuse Amsterdamse Kroeg ‘The Old Maxx’ geopend (mits niet verhuurd). Haal het maximale uit je dag en Go To The Maxx!

Evenementen

Op onze Kartbaan organiseren wij 1 à 2 keer per maand Onbeperkt Karten en is er de mogelijkheid om Kartlessen te volgen voor kinderen.

Over The Maxx

The Maxx opende zijn deuren in december 2016 en inmiddels zijn wij al duizenden reserveringen verder. Als locatie is het voormalige pand van de Kembo aan de A12 gekozen. Wij beschikken hier over een groot aantal parkeerplekken waar je gratis kunt parkeren. Daarnaast is ons activiteitencentrum zeven dagen per week open en toegankelijk voor zowel individuen als grote groepen!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Wil je meer informatie of meer zien? Blijf op de hoogte van ons nieuws! Check onze Facebook-pagina, volg ons op Instagram/Tiktok en abonneer op ons Youtube-kanaal.

GESCHIEDENIS

Sinds 2007 is het idee van een activiteitencentrum gaan leven bij Eric Achterberg. Na jaren van afwachten, uitstellen en alles rond krijgen was het eind 2016 dan eindelijk zover: The Maxx Veenendaal! In december 2016 opende The Maxx Veenendaal zijn deuren. Als locatie voor het activiteitencentrum is het voormalige Kembo pand in Veenendaal langs de A12 gekozen. Een locatie met 7.200 m2 waar men kan genieten van allerlei activiteiten. In The Maxx kunnen bezoekers zich vermaken op de Kartbaan, in het bowlingcentrum, bij de Glowgolf, in de Lasergame, in een van de vele Escape- of Flashcape Rooms of tijdens het Simracen. Daarnaast zijn er twee restaurants, een terras om te Barbecueën en is er een Horecaplein waar de mogelijkheid is om te genieten van een hapje en drankje.

geschiedenis van The Maxx Veenendaal

veelgestelde vragen

Is het verplicht om te reserveren?

Reserveren voor onze activiteiten is niet verplicht maar wij raden het wel aan om te doen. Dit kan gemakkelijk via ons contactformulier, via de online booking of via info@themaxx.nl. Heb je liever persoonlijk contact? Bel dan naar (0318) 25 20 20.

IS ER BIJ JULLIE WI-FI AANWEZIG?

Voor onze gasten hebben wij een Wi-Fi netwerk. Vraag één van onze collega’s tijdens je bezoek voor het netwerk en het wachtwoord.

Zijn jullie op zoek naar personeel?

Klik hier voor openstaande vacatures. Open sollicitaties mogen worden gemaild met CV en motivatie naar info@themaxx.nl.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

The Maxx Veenendaal beschikt over een eigen parkeerterrein voor ruim 150 auto’s. Parkeren is bij ons gratis en voor de deur! De routebeschrijving is hier te vinden.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere