KINDERFEESTJES

DE LEUKSTE KINDERFEESTJES

Diverse arrangementen tegen een scherpe prijs! The Maxx biedt actieve en spannende kinderfeestjes aan waar nog lang over nagepraat zal worden. Hieronder kun je zelf het leukste kinderfeestje samenstellen! Andere wensen of voorkeur voor een andere dag bij het organiseren van een kinderfeestje? Alle combinaties zijn mogelijk.

Nieuw: vanaf nu kun je ook Bowlen bij The Maxx met jouw kinderfeestje!

✓ Voordelige arrangementen

✓ Vanaf 6 kinderen

✓ Incl. eten & drinken

MIXX JE EIGEN KINDERFEESTJE

(ZONDAG T/M WOENSDAG)

Kinderfeestje Lasergame The Maxx Veenendaal

MAXX MIXX

vanaf € 20,95 p.p.

– 2 activiteiten (Lasergame, Bowlen of Glowgolf)
– Patatje Maxx
– Onbeperkt ranja
– Uitbreiding mogelijk (meerprijs)

1 uur Hyper Bowlen bij The Maxx Veenendaal

MAXX MIXX

vanaf € 27,95 p.p.

– 1 x activiteit (Lasergame, Bowlen, Glowgolf)
– 1 x activiteit (Karten, Simrace (30 min.)
– Patatje Maxx
– Onbeperkt ranja

Bedrijfsuitje arrangement 3 bij The Maxx

MAXX MIXX

vanaf € 34,95 p.p.

– 2 x activiteiten (Karten, Simrace (30 min.)
– Patatje Maxx
– Onbeperkt ranja
– Uitbreiding mogelijk

Kinderfeestje action arrangement bij The Maxx

MAXX MIXX

vanaf € 41,95 p.p.

– 2 x activiteiten (Karten, Simrace (30 min.)
– 1 x activiteiten (Lasergame, Bowlen, Glowgolf)
– Patatje Maxx
– Onbeperkt ranja

Voorwaarden:
Alleen zondag t/m woensdag. Voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en bij groepen van minimaal 6 kinderen. Karten kan tijdens kinderfeestjes voor kinderen vanaf 9 jaar met een lichaamslengte van 1.40 meter, ditzelfde geld voor het Simracen. Toezicht door de ouders/begeleiders is verplicht!

WAAROM EEN KINDERFEESTJE BIJ THE MAXX?

MIXX je eigen MAXX-kinderfeestje inclusief eten en drinken! Ga eerste helemaal los in onze met blacklight verlichte Lasergame arena. Ook de 18 holes bij Glowgolf zijn in glow-in-the-dark verlichting voor extra beleving en aansluitend lekker een patatje eten die geserveerd wordt in speciale pannetjes met daarnaast een heerlijke snack naar keuze. Dit is inclusief onbeperkt kannen ranja tijdens het gehele programma. Nog meer actie? Ga voor een andere MIXX en boek er een heat Karten bij!

POTJE LASERGAME

Eerst beginnen we met een potje Lasergame. Neem het op tegen je vriendjes en vriendinnetjes in onze spannende Lasergame arena. Dit kan in teams en individueel. Na een instructiefilmpje en een korte uitleg zijn jullie klaar om je eigen vest en wapen om te doen. Klaar om te knallen? Probeer zo min mogelijk geraakt te worden en zo veel mogelijk tegenstanders af te schieten. Wie is de beste lasergamer in jouw groep?

SPECTACULAIR EN EEN ULTIEME BELEVING

Glow in the dark midgetgolf is een spectaculair vervolg van het programma. Je komt namelijk terecht in het thema ‘Snoepjesfabriek’. Binnen dit thema hebben wij maar liefst 18 holes en hier ben je gemiddeld een uurtje mee bezig. De balletjes, sticks en verschillende attributen op de holes geven een bepaald soort licht en dit zorgt voor een ultieme beleving. Het doel is om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen om te winnen! Tip: doe witte kleding aan! Dit zorgt namelijk voor een leuk effect door de blacklights.

STOER FEESTJE? GA OOK KARTEN!

Wil jij je feestje nog stoerder maken? Mix Karten met één van onze andere leuke activiteiten! Dit is de ultieme kans om te racen tegen je vriendjes en vriendinnetjes op onze indoor kartbaan. De minimale lengte van 1.40 meter wordt aangehouden om de veiligheid van de kinderen (vanaf 9 jaar) te garanderen.

VIRTUEEL RACEN? SIMRACE TO THE MAXX!

Nu ook mogelijk voor kinderfeestjes! Ervaar hoe het is als een echte Formule 1 coureur op de leukste circuits zoals Zandvoort, Monza (Italië) of Red Bull Ring (Oostenrijk). Let op: voor het simracen is het handig dat iedereen minimaal 1.40 meter is!

BALLEN GOOIEN OP DE BOWLINGBAAN

We beschikken ook over 14 ultramoderne bowlingbanen! Op deze bowlingbanen kun je zelf kiezen welk spel je speelt: klassiek bowlen of hyperbowlen! En uiteraard kun je dit met elkaar afwisselen of een combinatie maken met een andere activiteit, bijvoorbeeld: Bowlen combineren met Glowgolf! Lees hier hier meer over ons bowlingcentrum.

EXTRA INFORMATIE

Deze speciale arrangementen zijn geldig op zondag t/m woensdag en vanaf zes kinderen. De volgorde van de activiteiten verschilt per reservering en dag. Wil je meer informatie over deze voordelige arrangementen? Neem dan contact met ons op.

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Naast de voorgestelde arrangementen zijn onze activiteiten namelijk ook los te reserveren voor een kinderfeestje. Kom bij ons:

De activiteiten zijn heel goed te combineren met een Patatje Maxx. Alle kinderen krijgen hun eigen pannetje patat met daarnaast saus en een snack naar keuze voor slechts € 6,95 per persoon. De begeleiding kan hier voor hetzelfde tarief ook gebruik van maken. Wanneer je een feestje viert inclusief Patatje Maxx krijg je het gehele programma onbeperkt kannen ranja!

Liever ook een taart? Wij hebben een speciale verjaardagstaart die voor het gewenste aantal kinderen kan worden besteld. De taart wordt gemaakt op basis van het doorgegeven aantal personen en kost € 3,50 per persoon (minimaal 4 personen per taart).

 

Bekijk onderstaande mogelijkheden (kinderfeestjes voor donderdag t/m zaterdag)

Kinderfeestje Lasergame The Maxx Veenendaal

LASERGAME KINDERFEESTJE

vanaf € 27,45 p.p.

– 2 x Lasergame
– Patatje Maxx
– Onbeperkt ranja

Glowgolf bij The Maxx Veenendaal

GLOWGOLF KINDERFEESTJE

vanaf € 18,45 p.p.

– 1 ronde Glowgolf
– Patatje Maxx
– Onbeperkt ranja

Karten kinderfeestje bij The Maxx Veenendaal

KARTEN KINDERFEESTJE

vanaf € 41,90 p.p.

– 2 x heat Karten
– Patatje Maxx
– Onbeperkt ranja

Voorwaarden:
Karten kan tijdens kinderfeestjes voor kinderen vanaf 9 jaar met een lichaamslengte van 1.40 meter, ditzelfde geld voor het Simracen. Toezicht door de ouders/begeleiders is verplicht!

veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel kinderen kun je een kinderfeestje vieren?

Onze voordelige arrangementen zijn te reserveren vanaf 6 kinderen. Minder dan 6 kinderen? Je kunt de activiteiten ook los reserveren voor de standaard tarieven.

Wat is een Patatje Maxx?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Ieder kind krijgt een eigen pannetje patat, een snack naar keuze en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het programma. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

Welke activiteiten kunnen de kinderen doen?

Glowgolf, Karten en Lasergame zijn uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Bekijk hier onze combi-arrangementen.

Let op: Voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en bij groepen van minimaal 6 kinderen. Karten kan tijdens kinderfeestjes voor kinderen vanaf 9 jaar met een lichaamslengte van 1.40 meter. Toezicht door de ouders/begeleiders is verplicht!

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere