}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 22:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur
}

ZO

12:00 – 22:00 uur

KINDERFEESTJES

DE LEUKSTE KINDERFEESTJES

Diverse arrangementen tegen een scherpe prijs! The Maxx biedt actieve en spannende kinderfeestjes aan waar nog lang over nagepraat zal worden. Hieronder zijn de 3 meest populaire arrangementen te reserveren. Andere wensen of voorkeur voor een andere dag bij het organiseren van een kinderfeestje? Alle combinaties zijn mogelijk.

Ready.. Set.. Go To The Maxx!

VOORDELIGE KINDERFEESTJES

(ZONDAG T/M DONDERDAG)

Kinderfeestje Lasergame The Maxx Veenendaal

MAXX MIXX
ARRANGEMENT
(2,5 - 3 uur)

vanaf € 24,95 p.p.

30 minuten Jumpen
1 spel Lasergame
1 ronde 18 holes Glowgolf
Patatje Maxx
Onbeperkt Ranja

Kinderfeestje Jumpen bij The Maxx

MAXX MIXX
EXTRA JUMP ARRANGEMENT
(3 - 3,5 uur)

vanaf € 29,95 p.p.

60 minuten Jumpen
1 spel Lasergame
1 ronde 18 holes Glowgolf
Patatje Maxx
Onbeperkt Ranja

Karten Kinderfeestje The Maxx Veenendaal

MAXX MIXX XL ARRANGEMENT
(3 - 3,5 uur)

vanaf € 39,95 p.p.

1 heat Karten (10 minuten)
30 minuten Jumpen
1 spel Lasergame
1 ronde 18 holes Glowgolf
Patatje Maxx & Ranja

Kinderfeestje action arrangement bij The Maxx

MAXX MIXX ACTION ARRANGEMENT
(3 - 3,5 uur)

vanaf € 39,95 p.p.

1 heat Karten (10 minuten)
60 minuten Jumpen
1 spel Lasergame
Patatje Maxx
– Onbeperkt Ranja

Voorwaarden:
Voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en bij groepen van minimaal 6 kinderen. Karten kan tijdens kinderfeestjes voor kinderen vanaf 9 jaar met een lichaamslengte van 1.40 meter. Toezicht door de ouders/begeleiders is verplicht!

WAAROM EEN KINDERFEESTJE BIJ THE MAXX?

De Maxx Mixx arrangementen zijn speciaal gemaakt om een hele middag leuke activiteiten te doen. Leer salto’s maken in het half uur Jumpen, met gratis The Maxx jumpsokken voor extra grip. Ga daarna helemaal los in onze met blacklight verlichte Lasergame arena. Ook de 18 holes bij Glowgolf zijn in glow-in-the-dark verlichting voor extra beleving en aansluitend lekker een patatje eten. Op een zeil over de tafel komt de patat op een grote berg en een heerlijke snack naar keuze. Lekker met de handen eten en de mooiste creaties maken met de sauzen (inclusief onbeperkt kannen ranja tijdens het gehele programma). Nog meer actie? De Maxx Mixx XL is alles wat net verteld is, maar met een razendsnelle heat Karten.

LEER TRICKS OF SPEEL EEN SPORTIEF SPELLETJE

Leer in de Trampolinehal de gaafste flips en tricks met behulp van onze deskundige medewerkers. Naast 25 trampolines hebben wij ook twee foampits en een bigairbag. Hierdoor is het nog gemakkelijker om te oefenen. In ons park is er ruimte genoeg om te klimmen en klauteren of om tikkertje te spelen. Tevens is er een trefbal- en basketbalveld aanwezig om een sportief spelletje te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes! Genoeg mogelijkheden dus.

POTJE LASERGAME

Na een half uur trampoline springen is het tijd voor een potje Lasergame. Neem het op tegen je vriendjes en vriendinnetjes in onze spannende Lasergame arena. Dit kan in teams en individueel. Na een instructiefilmpje en een korte uitleg zijn jullie klaar om je eigen vest en wapen om te doen. Klaar om te knallen? Probeer zo min mogelijk geraakt te worden en zo veel mogelijk tegenstanders af te schieten. Wie is de beste lasergamer in jouw groep?

SPECTACULAIR EN EEN ULTIEME BELEVING

Glow in the dark midgetgolf is een spectaculair vervolg van het programma. Je komt namelijk terecht in het thema ‘Snoepjesfabriek’. Binnen dit thema hebben wij maar liefst 18 holes en hier ben je gemiddeld een uurtje mee bezig. De balletjes, sticks en verschillende attributen op de holes geven een bepaald soort licht en dit zorgt voor een ultieme beleving. Het doel is om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole krijgt om te winnen! Tip: doe witte kleding aan! Dit zorgt namelijk voor een leuk effect door de blacklights.

STOER FEESTJE? GA VOOR MAXX MIXX XL

Wil jij je feestje nog stoerder maken? Kies dan voor het Maxx Mixx XL arrangement, hier zit naast het Jumpen, Lasergamen en Glowgolf ook een heat Karten bij! De ultieme kans om te racen tegen je vriendjes en vriendinnetjes op onze indoor kartbaan. De minimale lengte van 1.40 meter wordt aangehouden om de veiligheid van de kinderen (vanaf 9 jaar) te garanderen.

EXTRA INFORMATIE

De Maxx Mixx arrangementen duren ongeveer drie uur en zijn geldig vanaf zes personen. De volgorde van de activiteiten verschilt per reservering en dag. Wil je meer informatie over deze voordelige arrangementen? Neem dan contact met ons op.

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Naast de voorgestelde arrangementen zijn onze activiteiten namelijk ook los te reserveren voor een kinderfeestje. Kom bij ons:

De activiteiten zijn heel goed te combineren met een Patatje Maxx. Dit vinden de kids fantastisch! Alle patat, saus en snack naar keuze worden op een grote berg op een zeil over de tafel gegooid, waarbij ze lekker met de handen kunnen eten en de mooiste creaties op tafel verschijnen voor slechts € 6,95 per persoon. De begeleiding kan hier voor hetzelfde tarief ook gebruik van maken. Wanneer je een feestje viert inclusief Patatje Maxx krijg je het gehele programma onbeperkt kannen ranja!

Liever ook een taart? Wij hebben een speciale verjaardagstaart die voor het gewenste aantal kinderen kan worden besteld. De taart wordt gemaakt op basis van het doorgegeven aantal personen en kost € 3,50 per persoon (minimaal 4 personen per taart).

veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel kinderen kun je een kinderfeestje vieren?

Onze voordelige arrangementen zijn te reserveren vanaf 6 kinderen. Minder dan 6 kinderen? Je kunt de activiteiten ook los reserveren voor de standaard tarieven.

Wat is een Patatje Maxx?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Patat wordt over de tafel gestrooid, iedereen krijgt een snack naar keuze en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het programma. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

Welke activiteiten kunnen de kinderen doen?

Trampoline springen, Glowgolf, Karten en Lasergame zijn uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Bekijk hier onze combi-arrangementen.

Let op: Voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en bij groepen van minimaal 6 kinderen. Karten kan tijdens kinderfeestjes voor kinderen vanaf 9 jaar met een lichaamslengte van 1.40 meter. Toezicht door de ouders/begeleiders is verplicht!