Reserveren

Ga vol gas met onze elektrische karts! 

Karten is zeer geschikt als team- of personeelsuitje, voor kinderfeesten of om samen met jouw familie of vrienden te racen voor de snelste rondetijd.

De prijs voor een heat karten is € 13,- per persoon.

De minimale lengte voor het karten is 1,40 meter. Wij hebben deze lengte vastgesteld uit ervaringen. Door de directe acceleratie hebben de kinderen een bepaalde motoriek nodig om controle over de kart te behouden en ongelukken te voorkomen. Omdat veiligheid boven alles gaat, wordt bij kinderen het vermogen van de karts begrensd. Kinderen rijden in aparte kinderheats om te voorkomen dat volwassenen met hogere snelheden in dezelfde heat zitten. Volwassenen mogen in deze heats meerijden met de kinderen, maar om het eerlijk te houden gaan zij ook op de kinderstand!

Bedrijven kartcompetitie

Na het succes van de 1e editie start maandag 15 oktober een nieuw raceseizoen. Vertegenwoordig jouw bedrijf en wordt de snelste van de regio.

Nog enkele plekken beschikbaar dus wacht niet te lang.

Meer informatie over het bedrijfskarten

Kartlessen

Nieuwe kartlessen bij The Maxx Veenendaal, door Nederlands Indoor kartkampioen Rick den Hartog, staan op het punt van beginnen. 

Schrijf je nog snel in voor een proefles op dinsdag 4 of 11 september 2018! Of ga direct voor het echte werk met een basiscursus vanaf dinsdag 2 oktober a.s.

Na de zomerstop gaan er vanaf september (iedere 1e dinsdag van de maand) ook weer kartlessen voor volwassenen van start! Inschrijven hiervoor is nog mogelijk. Vol is vol!

MEER INFORMATIE OVER DE LESSEN

GRAND PRIX

Wie is de (vrouwelijke) Max Verstappen van jullie groep? Kom erachter door een echte Grand Prix te rijden. Naast de kwalificatie en finale heats hebben jullie voor slechts €25,- extra een bekeruitreiking met bokalen en nog iets speciaals. 

Het is raadzaam, om teleurstellingen te voorkomen, bij deze acitiviteit vooraf te reserveren in verband met de bezetting.

Doelgroep: volwassenen, tieners
Maximaal aantal personen per heat: 10
Minimale lichaamslengte: 1,40 meter
Tijdsduur per heat: 10 minuten

Direct online reserveren

Zit je op de mobiele site? De losse ticketprijzen zijn onderaan de pagina te vinden als je helemaal naar beneden scrollt.  


Spectaculaire baan

Onze door Italiaanse kartspecialisten ontworpen kartbaan is circa 300 meter lang en bevat veel technische bochten. Met een race coating uit België en karts uit Duitsland is niets bespaard gebleven om een unieke baan te creëren, waar alle coureurs ultieme prestaties kunnen leveren.

Elektrische karts

De elektrische karts bij The Maxx hebben een zeer snelle acceleratie, “boost” functie, LED verlichting en on-board geluid voor de ultieme race beleving. Dit allemaal zonder de geur van uitlaatgassen.