Reserveren

Kinderfeestjes

3 leuke arrangementen tegen een scherpe prijs! The Maxx biedt een actief en spannend kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Voor ieder wat wils!

 De Maxx Mixx arrangementen zijn speciaal gemaakt om op zondag t/m woensdag een hele middag leuke activiteiten te doen. Leer salto's maken in het half uur jumpen, met gratis The Maxx jumpsokken voor extra grip (vanaf nu is voor €5,50 p.p. extra ook een heel uur jumpen te boeken bij dit arrangement). Ga daarna helemaal los in onze met blacklight verlichte Lasergame arena. Ook de 18 holes bij Glowgolf zijn in glow-in-the-dark verlichting voor extra beleving en aansluitend lekker een patatje eten. Op een zeil over de tafel komen de friet en snacks (kipnuggets) op een grote berg. Lekker met de handen eten en de mooiste creaties maken met de sauzen (inclusief onbeperkt kannen ranja). Uiteraard kunnen wij rekening houden met speciale wensen voor het eten, bijvoorbeeld halal, glutenvrij, vegetarisch etc. Nog meer actie? De Maxx Mixx XL is alles wat hierboven staat, maar dan uitgebreid met een razendsnelle heat karten.

Alle stoere kinderen opgelet!

Race nu tegen je vriendjes en vriendinnetjes op onze indoor kartcircuit! Na een instructie van onze kartspecialisten over de karts, racetechniek, vlaggen, lampen en de veiligheid kunnen de helmen en nekkragen worden gepast. Kijk op dat moment ook stiekem op het bord wat de ideale lijnen zijn om te racen om de snelste van het feestje te worden. Het karten kan vanaf een minimum lengte van 1.40 meter.

Hieronder zijn de 3 mooie arrangementen te reserveren. Andere wensen of voorkeur voor een andere dag bij het organiseren van een kinderfeestje? Alle combinaties zijn mogelijk. Op de computer is er een keuzemenu aan de rechterkant te vinden en op de mobiele site is het nog iets naar beneden scrollen.