Indoor karten doe je bij The Maxx Veenendaal
Home » Activiteiten » Kartbaan

Indoor karten

Kom lekker karten bij The Maxx in Veenendaal! Indoor karten is zeer geschikt als team- of bedrijfsuitje, voor kinderfeestjes of om samen met jouw familie of vrienden te racen voor de snelste rondetijd. Het is raadzaam, om teleurstellingen te voorkomen, bij deze activiteit vooraf te reserveren in verband met de bezetting. Vanwege de veiligheid is het verplicht om dichte schoenen te dragen.

Wat kost het Karten?

  • 1 heat karten: € 14,- p.p.
  • 2 heats karten: € 26,60 p.p. (incl. 5% combinatiekorting)
  • 3 heats karten € 37,80 p.p. (incl. 10% combinatiekorting)

Of combineer Indoor karten met een andere activiteit:

  • 2 activiteiten betekent 5% korting
  • 3 of meer activiteiten betekent 10% korting

KARTEN VOOR KINDEREN? Familieheat!

Aan deze activiteit zit geen leeftijd gebonden, maar wel een minimale lengte. De minimale lengte van het kind moet 1,40 meter zijn.

Wij hebben deze lengte vastgesteld uit ervaringen. Door de directe acceleratie hebben de kinderen een bepaalde motoriek nodig om controle over de kart te behouden en ongelukken te voorkomen. Omdat veiligheid boven alles gaat, wordt bij kinderen het vermogen van de karts begrensd. Kinderen rijden in aparte familieheats om te voorkomen dat volwassenen met hogere snelheden in dezelfde heat zitten. Volwassenen mogen in deze heats meerijden met de kinderen, maar om het eerlijk te houden gaan zij ook op de begrensde snelheid!

Doelgroep: volwassenen, tieners
Maximaal aantal personen per heat: 10
Minimale lichaamslengte: 1,40 meter
Tijdsduur per heat: 10 minuten

 

Elektrische karts bij The Maxx Veenendaal

Elektrische karts

De elektrische karts bij The Maxx hebben een zeer snelle acceleratie, “boost” functie, LED verlichting en on-board geluid voor de ultieme race beleving. Dit allemaal zonder de geur van uitlaatgassen.

Spectaculaire baan

Onze door Italiaanse kartspecialisten ontworpen kartbaan is circa 300 meter lang en bevat veel technische bochten. Met een race coating uit België en karts uit Duitsland is niets bespaard gebleven om een unieke baan te creëren, waar alle coureurs ultieme prestaties kunnen leveren.

Indoor kartbaan van The Maxx Veenendaal
Kart Grand Prix The Maxx Veenendaal

GRAND PRIX

Wie is de Max Verstappen of Beitske Visser van jullie groep? Kom erachter door een echte Grand Prix te rijden. Naast de kwalificatie en finale heats hebben jullie voor slechts €26,- extra een bekeruitreiking met bokalen en een persoonlijke raceoverzicht. Een Grand Prix is mogelijk vanaf 6 personen.

karten met korting

Karten en 
Lasergamen

Combideal (5% korting) € 21,40 p.p.

Karten, Glowgolf en Lasergamen

Combideal (10% korting) € 27,90 p.p.

Karten en 
Escape room

Combideal (5% korting) € 34,20 p.p.

Opbouw combineer en bespaar regeling:

  • 2 activiteiten is 5% korting op activiteiten.
  • 3 of meer activiteiten is 10% korting op activiteiten.

Maximaal genieten voor een scherpe prijs?
Klik hier voor arrangement mogelijkheden.

ONBEPERKT KARTEN: RACE TO THE MAXX!

Ben jij na één heat karten nog niet uitgeput? Kan je er maar geen genoeg van krijgen? Wil je eens een hele avond vol gas gaan met onze elektrische karts? Race to The Maxx tijdens het onbeperkt karten!

Nieuwe datum onbeperkt karten: zondag 7 juli van 17:00 tot 22:00 uur

Pitstraat Kartbaan The Maxx Veenendaal

Kartlessen

Kom Kartlessen volgen bij The Maxx Veenendaal! Deze lessen worden gegeven door Nederlands Indoor kartkampioen Rick den Hartog. De cursus voor het kinderkarten is inmiddels begonnen. De lessen voor volwassenen zijn op aanvraag.

Kinderkarten en kartlessen bij The Maxx Veenendaal

Copyright ©2019 - The Maxx Veenendaal

Website door: DKGS.nl