Home » Activiteiten » Kartbaan

Kartbaan

Karten is zeer geschikt als team- of personeelsuitje, voor kinderfeesten of om samen met jouw familie of vrienden te racen voor de snelste rondetijd. Het is raadzaam, om teleurstellingen te voorkomen, bij deze activiteit vooraf te reserveren in verband met de bezetting.

Tarieven Kartbaan

  • 1 heat karten: € 14,- p.p.
  • 2 heats karten: € 26,60 p.p. (incl. 5% combinatiekorting)
  • 3 heats karten € 37,80 p.p. (incl. 10% combinatiekorting)

Of combineer met een andere activiteit:

  • 2 activiteiten betekent 5% korting
  • 3 of meer activiteiten betekent 10% korting

Familieheat

De minimale lengte voor het karten is 1,40 meter. Wij hebben deze lengte vastgesteld uit ervaringen. Door de directe acceleratie hebben de kinderen een bepaalde motoriek nodig om controle over de kart te behouden en ongelukken te voorkomen. Omdat veiligheid boven alles gaat, wordt bij kinderen het vermogen van de karts begrensd.

Kinderen rijden in aparte familieheats om te voorkomen dat volwassenen met hogere snelheden in de zelfde heat zitten. Volwassenen mogen in deze heats meerijden met de kinderen, maar om het eerlijk te houden gaan zij ook op de kinderstand!

Doelgroep: volwassenen, tieners
Maximaal aantal personen per heat: 10
Minimale lichaamslengte: 1,40 meter
Tijdsduur per heat: 10 minuten

 

GRAND PRIX

Wie is de (vrouwelijke) Max Verstappen van jullie groep? Kom erachter door een echte Grand Prix te rijden. Naast de kwalificatie en finale heats hebben jullie voor slechts €26,- extra een bekeruitreiking met bokalen en een persoonlijke raceoverzicht.

Combineer en bespaar

Karten +
Lasergame

Combideal (5% korting) € 21,40 p.p.

Karten + Glowgolf + Lasergame

Combideal (10% korting) € 27,90 p.p.

Karten +
Escape room

Combideal (5% korting) € 34,20 p.p.

Opbouw combineer en bespaar regeling:
2 activiteiten is 5% korting op activiteiten
3 of meer activiteiten is 10% korting op activiteiten.

Maximaal genieten voor een scherpe prijs?
Klik hier voor arrangement mogelijkheden

Bedrijven kartcompetitie

Elk jaar gaan diverse bedrijven uit Veenendaal en regio de strijd aan met elkaar in The Maxx Bedrijven Kart Competitie. Lijkt het jou leuk om met je bedrijf hieraan deel te nemen? Klik op de knop hieronder.

Kartlessen

Kom Kartlessen volgend bij The Maxx Veenendaal! Deze lessen worden gegeven door Nederlands Indoor kartkampioen Rick den Hartog. De cursus start dinsdag 5 februari, dus wees er snel bij!

ONBEPERKT KARTEN: RACE TO THE MAXX!

Ben jij na één heat karten nog niet uitgeput, kan je er maar geen genoeg van krijgen en wil je eens een hele avond vol gas gaan met onze elektrische karts? Race to The Maxx tijdens het onbeperkt karten!

Nieuwe datum onbeperkt karten: woensdag 6 maart

Spectaculaire baan

Onze door Italiaanse kartspecialisten ontworpen kartbaan is circa 300 meter lang en bevat veel technische bochten. Met een race coating uit België en karts uit Duitsland is niets bespaard gebleven om een unieke baan te creëren, waar alle coureurs ultieme prestaties kunnen leveren.

Elektrische karts

De elektrische karts bij The Maxx hebben een zeer snelle acceleratie, “boost” functie, LED verlichting en on-board geluid voor de ultieme race beleving. Dit allemaal zonder de geur van uitlaatgassen.

Copyright ©2019 - The Maxx Veenendaal

Website door: DKGS.nl