BOWLEN OF HYPERBOWLEN

(HYPER)BOWLEN IN VEENENDAAL

Sinds kort is het ook mogelijk om te Bowlen bij The Maxx Veenendaal. Kom terecht in ons ultramoderne bowlingcentrum! Ben je op zoek naar een leuk uitje? Reserveer dan snel één van onze veertien(!!) banen. Naast klassiek bowlen kun je ook de keuze maken voor het hyperbowlen. En dit is uiteraard te combineren met onze andere activiteiten, eten en drinken! Uniek in de regio! Wij beschikken ook over een ball ramp, ontworpen om rolstoelgebruikers en mindervaliden te helpen bij het bowlen, zodat het spel voor iedereen toegankelijk is.

Strike it To The Maxx!

✓ 14 bowlingbanen

✓ Ook Hyperbowlen

✓ Incl. eten en drinken

arrangementen

1 uur Hyper Bowlen bij The Maxx Veenendaal

1 uur Bowlen

€ 39,00 per uur, per baan

1,5 uur Hyper Bowlen bij The Maxx Veenendaal

1,5 uur Bowlen

€ 58,50 per 1,5 uur, per baan

Bowlen en Grillen bij The Maxx Veenendaal

Bowlen & Tafelgrillen

*vanaf € 39,00 per persoon

*Prijs is afhankelijk van aantal personen.

BOWLEN IN EEN MODERN CENTRUM

Gezellig Bowlen To The Maxx! Sinds kort beschikken wij over 14 gloednieuwe bowlingbanen! Deze ultramoderne bowlingbanen en de levendige sfeer bij The Maxx zorgen voor een perfect uitje! Of het nu voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of een leuk avondje uit is: wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Uiteraard is deze activiteit ook te combineren met één van onze andere activiteiten zoals Karten, Lasergame of natuurlijk een hapje & drankje.

Waarom Bowlen bij The Maxx?

  • Klassiek bowlen: het traditionele spel met maximaal 6 personen per baan. Wie van jullie gooit de meeste Strikes?
  • Hyperbowlen: Hyperbowling is een moderne variant van traditioneel bowlen. Het wordt gespeeld op een interactieve baan met licht- en geluidseffecten, waarbij spelers punten verdienen door de juiste ’targets’ te raken met hun bowlingbal.
  • Uur, anderhalf uur of twee uur: is een uur voor jullie te kort? Of heb jullie extra tijd nodig om revanche te nemen? Kies dan voor 1,5 of 2 uur Bowlen. Hierdoor kun je dus meer games spelen! More games = more fun!
  • Arrangementen: een heerlijk hapje eten? Kom bij ons Tafelgrillen vooraf of na afloop van het Bowlen! Tijdens het Tafelgrillen genieten jullie 2 uur lang van acht soorten vlees van de slager, twee soorten vis, groenten, salades,  soep, stokbrood, patat & sauzen. Of gaan jullie toch voor ons a la carte keuzemenu?
  • Toegankelijk: Wij beschikken over een ball ramp, ontworpen om rolstoelgebruikers en mindervaliden te helpen bij het bowlen, zodat iedereen kan genieten van het spel.

Klaar om in de spotlights te staan? Kom Bowlen bij The Maxx!

Kom jij binnenkort ook naar het bowlingcentrum van The Maxx Veenendaal? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan en beleef een geweldige tijd!

veelgestelde vragen

Wat is Hyperbowlen?

Hyperbowlen is een moderne variant van traditioneel bowlen. Het wordt gespeeld op een interactieve baan met licht- en geluidseffecten, waarbij spelers punten verdienen door de juiste ’targets’ te raken met hun bowlingbal. In tegenstelling tot traditioneel bowlen, waarbij spelers moeten proberen om alle pins omver te gooien, zijn er bij Hyperbowlen meerdere ’targets’ die verschillende punten opleveren.

Wat is jullie kleinste schoenmaat?

Maat 25 is onze kleinste schoenmaat (1 paar). Onze grootste schoenmaat is 50 (1 paar).

Wat is jullie grootste schoenmaat?

Onze grootste schoenmaat is 50 (1 paar). Maat 25 is onze kleinste schoenmaat (1 paar).

Wat als ik de hoogste score gooi?

Binnen ons bowlingcentrum hebben wij een groot krijtbord hangen. Hierop staan degene die de hoogste score hebben gegooid in verschillende categorieën. Gooi jij de hoogste score? Dan sta je voor de rest van de maand op het bord en win jij een prijs! Daarnaast maak je kans om uitgenodigd te worden voor een speciale bowl avond. Op deze avond gaan alle nummers 1 van het afgelopen jaar tegen elkaar bowlen. Zien we jou die avond?

Zijn er speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers/mindervaliden?

Jazeker! Wij beschikken over een ball ramp, ontworpen om rolstoelgebruikers en mindervaliden te helpen bij het bowlen, zodat het spel voor iedereen toegankelijk is.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere