Reserveren

Grootste keuze Escape rooms in Veenendaal!

Escape to The Maxx … een spannend spel waarbij je met een team wordt opgesloten in een kamer en 1 uur de tijd hebt om te ontsnappen. Kun je opereren onder tijdsdruk? Dát is de grote vraag, want de minuten tikken weg en er is geen tijd te verliezen. Zoek, denk goed na, leg verbanden, los de puzzels op, kraak de codes, werk samen en laat je niet misleiden! Bij The Maxx in Veenendaal kun je kiezen uit vier briljante escape rooms:

-The Movie Scene
-House of Mystery
-Prison Break
-The Black List

Het is raadzaam, om teleurstellingen te voorkomen, bij deze activiteit vooraf te reserveren in verband met de bezetting.
In verband met het specialisme van het personeel dient een groep minimaal 1 uur van te voren te reserveren voor de dag zelf.

Doelgroep: volwassenen en tieners
Minimaal aantal personen: 4 per kamer (bij minder personen betaalt u voor 4 personen)
Maximaal aantal personen: 6 per kamer
Minimale leeftijd: 16 jaar en vanaf 13/14 jaar onder begeleiding van tenminste 1 volwassene
Tijdsduur: maximaal 60 minuten

Is een uur te lang? Als enige in Nederland bieden wij ook flashcaperooms …. slechts 15 minuten zijn je gegund.

Direct online reserveren

Zit je op de mobiele site? De losse ticketprijzen zijn onderaan de pagina te vinden als je helemaal naar beneden scrollt.


The Movie Scene

De 42-jarige filmproducent Jack is niet alleen bekend om zijn filmprestaties, maar ook vanwege zijn voorliefde voor gokken. Als acteur heb je nog geld van hem tegoed en je doet er alles aan om het geld te krijgen dat je verdient.

House of Mystery

De bekende illusionist James Boudini wordt beschuldigd van fraude. Help de politie om bewijzen te vinden door de raadsels van de illusionist op te lossen.

Prison Break

Anthony Skape heeft,  met hulp van binnenuit, weten te ontsnappen uit de beruchte Bronx gevangenis. Detective Murphy is undercover in de gevangenis, maar heeft jouw hulp nodig om Skape’s partners in crime te vinden.

The Black List

Don Vittorio’s hand reikt overal …. Zelfs het hoofd van de politie danst naar zijn pijpen. Je moet snel de zwarte lijst zien te bemachtigen voordat het te laat is.