Reserveren

Vrijgezellenfeesten

Hé ceremoniemeester! Veel werk hè, dat regelen van een bruiloft? Gelukkig kunnen wij bij The Maxx veel zorgen uit handen nemen. Voor zowel dames als heren kunnen we jullie een complete  en onvergetelijke vrijgezellendag aanbieden!

The Maxx heeft de handen ineen geslagen met DC Flashdance. Het is nu ook mogelijk om je vrijgezellenfeest uit te breiden met een opname van een videoclip of een dansworkshop.
Eerst nemen jullie een videoclip op helemaal in de stijl van de vrijgezel, daarna vertrekkken jullie naar The Maxx en drinken daar gezellig wat! Vervolgens doen jullie nog één of meerdere activiteiten en tot slot schuiven jullie aan om lekker te tafelgrillen in één van de restaurants!

Losse prijzen DC Flashdance:
Videoclip €30,- p.p. (2.5 uur)
Dansworkshop €15.- p.p. (1 uur)

Voor meer informatie en voorbeeld arrangementen kunnen jullie terecht op http://www.dcflashdance.nl/vrijgezellenfeest-veenendaal-arrangementen

Aan de rechterkant van deze pagina kan je direct een offerte aanvragen en staan extra opties weergegeven voor een passend arrangement.

NIEUW BIJ THE MAXX: 90'S SPEL

In samenwerking met Nostalgia Events is het nu ook mogelijk om bij ons een 90's Spel te reserveren. Gezellig met een groep (minimaal 20 personen) oude herinneringen ophalen aan de tijd van Friends, Flippo's en Furbies. 

LEES ER HIER MEER OVER!