Reserveren

Over The Maxx

WInnaar beste Fec van nederland 2017!

Mede dankzij jullie (het publiek) en de vakjury heeft The Maxx (slechts een jaar na opening) de prestigieuze prijs BESTE FAMILY ENTERTAINMENT CENTRUM 2017 gewonnen.

Wat is The Maxx?

De ultieme plek voor ontspanning en avontuur, dat is The Maxx. Of je nu gaat karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen, darten of een stap zet in de flashcape- of escape rooms. The Maxx trakteert je op een spectaculair en avontuurlijk uitje. Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of gewoon een gezellige dag uit met familie of vrienden.

Aan tafel... Even genoeg spanning gehad? Bezoek dan het horecaplein of één van onze heerlijke restaurants. Haal het maximale uit je dag en Go To The Maxx!

Check het filmpje hieronder om een goed beeld te krijgen van The Maxx Veenendaal:

Wij vonden deze leuke vlog van Jesse Schmitz over The Maxx: 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=5RLzpYWVpHs

Voor wie is The Maxx?

Bedrijfsuitjes, Vrijgezellenfeestjes, Teamuitjes, Kinderfeestjes en Vergadergroepen. Wat de gelegenheid ook is, The Maxx is de perfecte locatie.

The Maxx zakelijk

Wij bieden de mogelijkheid om vergaderingen en één of meer activiteiten te combineren. Tussendoor is het mogelijk om te lunchen of tafelgrillen in onze restaurants of een borrel op het horecaplein te nuttigen.

Onze sales afdeling denkt graag mee om een mooi programma op maat samen te stellen.