Reserveren

The Maxx heeft een "a la kart" horecaplein voor een kleine, snelle hap. Dit zijn gerechten zoals een MAXXXL burger, kipsaté, pulled pork, spareribs etc.
Via de button hieronder is de menukaart online in te zien:

Menukaart The Maxx

Voor groepen en evenementen (van minimaal 6 personen) verzorgen we tafelgrill arrangementen in één van onze restaurants. Raadpleeg de arrangementen voor de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op.

Tafelgrillen is bij ons al mogelijk voor €23,50 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen voor slechts €13,50 al deelnemen.* Drankjes zijn daar niet bij inbegrepen. Het is mogelijk om een drankarrangement voor 3 uur te nemen voor €18,50 per persoon (bier, wijn, fris en warme dranken). De prijs voor het drankarrangement voor kinderen onder de 12 jaar is € 10,00. Het drankarrangement is alleen te gebruiken in combinatie met de Tafelgrill.

*Uitgezonderd feestdagen.
Let op: per reservering wordt er één rekening uitgeschreven.

ARRANGEMENTEN CONTACTFORMULIER

Check hieronder een kort filmpje over het Horecaplein:

 


Tafelgrillen

Tijdens het Tafelgrillen kunt u 2 uur lang onbeperkt genieten van diverse soorten vlees (van de slager), 2 soorten vis, salades, groenten, soep, stokbrood, friet en saus. Aan het einde lekker afsluiten met 4 verschillende soorten ijs van Tamminga.

Specifieke wensen

Mocht u specifieke wensen hebben kunnen wij dit wellicht voor u regelen in samenwerking met diverse cateraars, zoals 'Catering Groep Nederland' en 'Cateringservice 't Noorden'. Ook kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën en dieetwensen. Tevens is er de mogelijkheid om halal bij ons te eten. U kunt deze specifieke wensen bij de reservering vermelden.