}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

TAFELGRILLEN

ONBEPERKT ETEN & DRINKEN

Gezellig eten met een hele groep! Bij The Maxx kun je samen met je familie, collega’s of vrienden tafelgrillen. Tijdens het Tafelgrillen geniet je twee uur lang van acht soorten vlees van de slager, twee soorten vis, salades, groenten, soep, stokbrood, patat en saus. Klaar met eten? Sluit heerlijk af met vier verschillende soorten ijs van Tamminga: het lekkerste ijs van Veenendaal

Tarieven

  • Tafelgrillen t/m 11 jaar € 18,50 p.p.
  • Tafelgrillen volwassenen € 31,50 p.p.
  • Drankarrangement t/m 11 jaar € 14,50 p.p.
  • Drankarrangement € 24,00 p.p.

onze mogelijkheden

DRANKJES

In combinatie met het Tafelgrillen is het mogelijk om een drankarrangement af te nemen. Het standaard drankarrangement voor 3 uur is te reserveren voor € 24,00 per persoon en bestaat uit bier, wijn, fris en warme dranken. De kosten voor een drankarrangement voor kinderen onder de 12 jaar is € 14,50. Indien gewenst is het drankarrangement uit te breiden tegen een meerprijs. Een andere mogelijkheid is om de drankconsumpties te verrekenen op basis van nacalculatie of met consumptiemunten.

SPECIFIEKE WENSEN

Niet alleen bij de activiteiten hebben we voor ieder wat wils. Wij kunnen namelijk bij het Tafelgrillen ook rekening houden met eventuele allergieën en dieetwensen. Tevens is er de mogelijkheid om halal bij ons te eten. Specifieke wensen met betrekking tot het eten kun je bij de reservering vermelden

NABORRELEN

Na het eten is er natuurlijk nog ruimte genoeg om gezellig af te sluiten op ons Horecaplein, in de Amsterdamse Kroeg (indien niet verhuurd) of buiten op het terras onder het genot van een lekker drankje. Ook kun je natuurlijk nog even gebruik maken van onze pooltafels of dartbanen als perfecte afsluiter!

 

veelgestelde vragen

Wat kost het Tafelgrillen?

Het Tafelgrillen voor volwassenen kost € 31,50 per persoon. Voor kinderen t/m 11 jaar zijn de kosten € 18,50 per persoon. Het Tafelgrillen is uiteraard uit te breiden met een drankarrangement van 3 uur netto. Het drankarrangement bestaat uit: bier, fris, wijn en warme dranken en kost € 24,00 p.p. / kinderen t/m 11 jaar € 14,50 p.p.

Wat is Tafelgrillen?

Tijdens het Tafelgrillen geniet je twee uur lang van acht soorten vlees van de slager, twee soorten vis, salades, groenten, soep, stokbrood, patat en saus. Klaar met eten? Sluit af met het een toetje van Tamminga, het lekkerste ijs van Veenendaal e.o.

Mocht je speciale wensen hebben met betrekking tot het eten dan kun je dit laten weten tijdens het reserveren. Wij zoeken de oplossing!

Wat kost een drankarrangement?

Het Tafelgrillen is uit te breiden met een drankarrangement van 3 uur netto. Het drankarrangement bestaat uit: bier, fris, wijn en warme dranken en kost € 24,00 p.p. / kinderen t/m 11 jaar € 14,50 p.p.

Loading...