CADEAUBON

THE MAXX CADEAU DOEN?

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau en weet je niet wat je kunt geven? De cadeaubonnen zijn voor elk gewenst bedrag samen te stellen en dit is te besteden aan alle activiteiten bij The Maxx. Daarnaast kan deze cadeaubon aangevuld worden met wat lekkers!. Ideaal cadeau voor verjaardagen en feestdagen (of om te krijgen!).

Let op: onze cadeaubonnen zijn tot een waarde van €100,- alleen af te halen bij de receptie.

Cadeaupakketjes van The Maxx Veenendaal

ONZE MOGELIJKHEDEN

 

ONZE CADEAUBON

Een ‘The Maxx Cadeaubon’ is voor iedere waarde in één keer vrij te besteden in ons centrum, voor ieder wat wils! Het is ook mogelijk om in plaats van een waarde of bedrag een activiteit, zoals 2 heats Karten of 1 ronde Glowgolf op de cadeaubon te zetten. Natuurlijk kun je ook kiezen om meerdere activiteiten op de bon te zetten zodat de ontvanger zich enkele uren kan vermaken bij The Maxx!

Cadeaupakket

Een leuk cadeau om weg te geven in deze tijd van het jaar! Vanaf heden verkopen we complete cadeaupakketten in verschillende varianten. Wat in alle varianten overeenkomt is de cadeaubon van The Maxx. Wat is er leuker dan een uitje weggeven voor een verjaardag van een vriend of gewoon omdat het kan?

  • Fles rode of witte wijn en een cadeaubon naar keuze – (+€12,50)
  • Ik wil het zelf samenstellen – (prijs op aanvraag)

veelgestelde vragen

HOE LANG ZIJN DE CADEAUBONNEN GELDIG?

Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Is het verplicht om te reserveren?

Reserveren voor onze activiteiten is niet verplicht maar wij raden wel aan om dit te doen! Dit kan gemakkelijk via ons contactformulier of via info@themaxx.nl. Heb je liever persoonlijk contact? Bel dan naar (0318) 25 20 20.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere