1. Home
  2.  » Horeca

Eten en Drinken

Kom gezellig binnen lopen op ons mooie horecaplein voor een hapje, drankje of om even uit te rusten tussen de activiteiten door. Naast het Tafelgrillen kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke barbecue en daarnaast hebben wij ook een á la kart menu met diverse gerechten zoals: spareribs, kipsaté, broodje hamburger en meer! De menukaart is hier te vinden.

Lekker eten in één van onze restaurants

Voor groepen verzorgen we tafelgrill en barbecue arrangementen in één van onze restaurants of op ons gloednieuwe terras. Raadpleeg de arrangementen voor de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op. Groepen onder de 10 personen zijn op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid. Tafelgrillen of een barbecue is bij ons al mogelijk vanaf €24,00 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen voor slechts €14,00 al deelnemen.*

*Uitgezonderd feestdagen. Let op: per reservering wordt er één rekening uitgeschreven.

Drankafname

Drankjes zijn daar niet bij inbegrepen. Het is mogelijk om een drankarrangement voor 3 uur te reserveren voor €19,00 per persoon (bier, wijn, fris en warme dranken). De prijs voor het drankarrangement voor kinderen onder de 12 jaar is € 11,50. Het drankarrangement is alleen te gebruiken in combinatie met de tafelgrillen of één van onze barbecue arrangementen.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Tarieven

Tafelgrillen t/m 11 jaar €14,00
Tafelgrillen volwassenen €24,00
Drankarrangement t/m 11 jaar €11,50
Drankarrangement volwassenen €19,00

Sfeerimpressie horeca

Bekijk hier een sfeerimpressie van onze veelzijdige horeca. Onze restaurants, terras en horecaplein zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsfeestjes, familiefeesten en kinderfeestjes!

Daarnaast hebben wij sinds december 2019 een heuse Amsterdamse Kroeg

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency