Home » Horeca

Eten en Drinken

Kom gezellig binnen lopen op ons mooie horecaplein voor een hapje, drankje of om even uit te rusten tussen de activiteiten door. Naast het Tafelgrillen hebben wij aan á la kart menu met diverse gerechten zoals: spareribs, kipsaté, broodje hamburger, pasta pesto en salades. De menukaart is hier te vinden. 

Lekker eten in één van onze restaurants

Voor groepen verzorgen we tafelgrill arrangementen in één van onze restaurants. Raadpleeg de arrangementen voor de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op. Groepen onder de 10 personen zijn op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid. Tafelgrillen is bij ons al mogelijk voor €23,50 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen voor slechts €13,50 al deelnemen.*

*Uitgezonderd feestdagen. Let op: per reservering wordt er één rekening uitgeschreven.

Drankafname

Drankjes zijn daar niet bij inbegrepen. Het is mogelijk om een drankarrangement voor 3 uur te reserveren voor €18,50 per persoon (bier, wijn, fris en warme dranken). De prijs voor het drankarrangement voor kinderen onder de 12 jaar is € 11,00. Het drankarrangement is alleen te gebruiken in combinatie met de tafelgrillen.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Tarieven

Tafelgrillen t/m 12 jaar €13,50
Tafelgrillen volwassenen €23,50
Drankarrangement t/m 12 jaar €11,00
Drankarrangement volwassenen €18,50

Sfeerimpressie horeca

Bekijk hier een sfeerimpressie van onze veelzijdige horeca. Onze restaurants en horecaplein zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsfeestjes, familiefeesten en kinderfeestjes!

Copyright ©2019 - The Maxx Veenendaal

Website door: DKGS.nl