}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 22:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur
}

ZO

12:00 – 22:00 uur

KERST TO THE MAXX!

BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND

The Maxx is op Eerste en Tweede Kerstdag geopend voor activiteiten, eten & drinken! Voor een gezellige avond of middag met je familie of vrienden kom je naar ons toe!

Vanaf 11:00 uur bieden wij een Luxe brunch aan en vanaf 15:00 uur onbeperkt grillen!

Ho Ho Ho! Merry XMAXX!

 

Tarieven

  • Tafelgrillen t/m 11 jaar € 17,50 p.p.
  • Tafelgrillen volwassenen € 32,50 p.p.
  • Luxe brunch t/m 11 jaar € 17,50 p.p.
  • Luxe brunch volwassenen € 32,50 p.p.

LUXE BRUNCH OF DINER?

ACTIVITEITEN

Er is voor ieder wat wils! Of je nu wilt gaan racen op op onze Indoor Kartbaan, de strijd aangaan in onze Lasergame Arena, relaxt een potje wilt Glowgolfen, je energie opmaken in ons Trampoline Park of één van onze Escape Rooms wilt spelen. Alles is te combineren!

BRUNCHEN

Een lekker welkomstdrankje bij binnenkomst en een zeer uitgebreid buffet met verschillende soepen, luxe broodjes, croissantjes, zoete broodjes en uiteraard diverse soorten beleg, vleeswaren en kaas. Ook kun je tijdens deze brunch genieten van gekookte eieren, scrambled eggs, verschillende salades, meloen met parmaham, aardappeltjes, kipsaté, warme beenham en een uitgebreid  dessertbuffet met o.a. ijs en fruit. Tijdens het eten zijn koffie, thee, water, melk en sappen inbegrepen. Voor kinderen hebben wij ook nog een speciaal buffet met patat, poffertjes, kipnuggets, kroketten en frikandellen.

TAFELGRILLEN DELUXE

Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk glaasje prosecco en tijdens het Tafelgrillen geniet je twee uur lang van acht soorten vlees van de slager, twee soorten vis, salades, groenten, soep, stokbrood, patat en saus. En tijdens dit kerstmaal kunnen de stoofperen niet ontbreken!  Klaar met eten? Sluit heerlijk af met een uitgebreid dessertbuffet van Tamminga met o.a. ijs en fruit!

DRANKJES

In combinatie met het Tafelgrillen is het mogelijk om een drankarrangement af te nemen. Het standaard drankarrangement voor 3 uur is te reserveren voor € 19,00 per persoon en bestaat uit bier, wijn, fris en warme dranken. De kosten voor een drankarrangement voor kinderen onder de 12 jaar is € 11,50. Indien gewenst is het drankarrangement uit te breiden tegen een meerprijs. Uiteraard kunnen de drankjes ook gewoon op rekening gezet worden.

VOORBEELD ARRANGEMENTEN

  • Lasergame & Tafelgrillen OF Luxe Brunch  € 39,50 p.p.
  • Glowgolf & Tafelgrillen OF Luxe Brunch € 41,45 p.p.
  • Jumpen & Tafelgrillen OF Luxe Brunch € 45,45 p.p.
  • Karten & Tafelgrillen OF Luxe Brunch € 48,45 p.p.
  • Escape Room & Tafelgrillen OF Luxe Brunch € 55,00 p.p.

Staat jullie keuze er niet bij? Alle combinaties van activiteiten, eten en drinken zijn mogelijk. Neem contact met ons op en wij maken een programma op maat!