}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

KINDERFEESTJE EDE

Het leukste kinderfeestje van Ede

Bijna jarig en ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje nabij Ede? Wij bieden het stoerste kinderfeestje aan in de regio! Combineer activiteiten zoals: Lasergame, Glowgolf, Karten met lekker eten en drinken bij The Maxx. En sinds kort kun je zelfs bij ons Bowlen!

Waarom wil je naar The Maxx met jouw vriendjes en vriendinnetjes?

  • Verschillende arrangementen tegen een scherpe prijs: onze Maxx Mix Arrangementen zijn speciaal gemaakt om een hele middag plezier te hebben met jouw kinderfeestje! Gooi de meeste strikes tijdens het Bowlen of verzamel de meeste punten met Hyperbowlen, sla een hole-in-one op onze 18 holes Glowgolf-baan en verzamel de meeste punten tijdens het Lasergame. De Maxx Mixx arrangementen duren ongeveer drie uur en zijn geldig vanaf zes personen. De volgorde van de activiteiten verschilt per reservering en dag. Wil je ook Karten? Combineer dan je eigen MAXX MIXX met bijvoorbeeld: 1 uur Bowlen, 1 spel Lasergame, 1 ronde Glowgolf, 1 heat Karten en als afsluiter patat en een snack naar keuze.
  • Niets is onmogelijk: naast de bovenstaande arrangementen is het ook mogelijk om onze activiteiten apart te reserveren. Zo kun je bij ons racen op de Kartbaan (vanaf 9 jaar en 1.40 meter), Hyperbowlen of traditioneel bowlen in ons moderne bowlingcentrum, een balletje slaan in onze Glowgolf-snoepjesfabriek of de strijd aangaan in onze Lasergame Arena.
  • Eten en drinken: Patatje Maxx! Een grote berg patat wordt op de tafel uitgestrooid en iedereen krijgt een snack naar keuze. En hierbij zit ook nog eens onbeperkt ranja inbegrepen (tijdens het hele programma!). Liever ook een zakje chips, ijsje naar keuze of verjaardagstaart? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kinderfeestje in de buurt van Ede vieren bij The Maxx?

The Maxx is de uniekste locatie voor kinderfeestjes in de buurt van Ede! Wil je alvast reserveren, een offerte aanvragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of bel naar (0318) 25 20 20.

Loading...