}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 22:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur
}

ZO

12:00 – 22:00 uur

Pinksteren (28 en 29 mei) geopend vanaf 12:00 uur

KINDERFEESTJE GELDERLAND

Het Leukste Kinderfeestje in Gelderland

Wil jij een leuk kinderfeestje organiseren in Gelderland? Kom dan naar The Maxx Veenendaal (op de grens van Provincie Gelderland en Utrecht) voor een combinatie van activiteiten. Ga voor een potje Lasergamen, rondje Glowgolf, Jumpen in het Trampoline Park, snelste tijd neerzetten op de Kartbaan of virtueel racen in één van onze Simulatoren. En achteraf natuurlijk het Patatje Maxx met onbeperkt ranja.

Waarom jou Kinderfeestje in Gelderland vieren bij The Maxx?

  • Speciale arrangementen voor kinderfeestjes: bij ons hebben jullie de keuze uit verschillende Maxx Mixx arrangementen. Deze arrangementen zijn beschikbaar vanaf 6 kinderen en duren ongeveer 2,5 tot 3,5 uur (tijdsduur afhankelijk van arrangement of extra’s). Lekker Jumpen in het Trampoline Park, hole-in-one slaan tijdens Glowgolf en de meeste punten verzamelen met Lasergame. Wil je er ook bij Karten? Ga dan voor Maxx Mixx XL: één heat Karten (10 min.), 1 spel Lasergame (12 min.), 1 ronde Glowgolf (circa 60 min.), Jumpen (30 min.) en tot slot het Patatje Maxx.

  • Alleen activiteiten doen? Geen probleem: natuurlijk kun je ook gewoon een losse activiteit komen doen met jou kinderfeestje. Tip: Disco Jumpen (8 t/m 12 jaar) is erg geschikt voor een leuk feestje of probeer één van onze combideals. Wil je een overzicht van al onze activiteiten zien? Klik dan hier.

  • Friet en snack? Patatje Maxx: een berg friet wordt op de tafel uitgestrooid en iedereen krijgt een snack naar keuze. Dorst? Tijdens het gehele programma zijn onbeperkt kannen ranja inbegrepen en is eventueel nog uit te breiden met een verjaardagstaart, zakje chips of een cool ijsje.

Kinderfeestje in Gelderland vier je bij The Maxx Veenendaal (nabij Ede) 

Wij zijn de leukste locatie voor kinderfeestjes in Gelderland en omstreken! Wil je een offerte aanvragen of reserveren? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of bel naar (0318) 25 20 20!

Loading...