KINDERFEESTJE UTRECHT

Het leukste kinderfeestje van Utrecht

Alle stoere kinderen opgelet! Ben jij bijna jarig en op zoek naar een leuk kinderfeestje in Utrecht? The Maxx biedt spannende en actieve kinderfeestjes aan tegen een scherpe prijs. Combineer bij ons verschillende activiteiten met eten en drinken. Tip: sinds kort kun je bij ons ook (Hyper)bowlen!

Waarom wil je jou kinderfeestje in Utrecht vieren bij The Maxx?

  • Diverse arrangementen waar nog lang over nagepraat gaat worden: onze Maxx Mix Arrangementen zijn speciaal gemaakt om een hele middag plezier te hebben met je vriendjes en vriendinnetjes! Gooi de meeste strikes tijdens het Bowlen, sla een hole-in-one op onze 18 holes Glowgolf-baan en verzamel de meeste punten tijdens het Lasergame. De Maxx Mixx arrangementen duren ongeveer drie uur en zijn geldig vanaf zes personen (afhankelijk van activiteiten en/of extra’s). De volgorde van de activiteiten verschilt per reservering en dag.
  • Karten met je kinderfeestje: wil je jouw feestje nog stoerder maken? Combineer zelf je Maxx Mixx met bijvoorbeeld: 60 minuten Bowlen, 1 spel Lasergame in de spannende arena, 1 ronde Glowgolf in onze ‘snoepjesfabriek’, 1 heat Karten in onze elektrische karts en als afsluiter patat en een snack naar keuze.
  • Alles is mogelijk: naast de standaard-arrangementen zijn activiteiten ook los te reserveren. Kom bij ons: racen op de kartbaan (vanaf 9 jaar en 140cm), Simracen in één van onze geavanceerde simulatoren, genieten van een unieke Glowgolf-ervaring of strijd tegen elkaar of een ander feestje in de Lasergame.
  • Patatje Maxx: Een pannetje patat en een heerlijke snack naar keuze. Inclusief onbeperkt kannen ranja tijdens het gehele programma. Liever ook een verjaardagstaart? Wij hebben een speciale taart die voor het gewenste aantal kinderen kan worden besteld!

Kinderfeestje Utrecht vieren bij The Maxx?

Lijkt één van onze arrangementen jou wat of wil je toch iets anders combineren? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan en wie weet vier jij binnenkort jouw kinderfeestje in Utrecht bij The Maxx!

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere