KINDERFEESTJE VEENENDAAL

Het Leukste Kinderfeestje in Veenendaal

Ben jij binnenkort jarig en wil je een leuk kinderfeestje vieren in Veenendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom Bowlen of Hyperbowlen in ons nieuwe bowlingcentrum, Lasergamen, balletje slaan tijdens Glowgolf of een snelle tijd neerzetten op de Kartbaan! En natuurlijk afsluiten met een patatje en onbeperkt ranja!

Waarom is The Maxx het leukste kinderfeestje van Veenendaal?

  • Keuze uit verschillende arrangementen: speciaal voor kinderfeestjes hebben wij Maxx Mix Arrangementen. Deze arrangementen zijn beschikbaar vanaf 6 kinderen en in een tijdsbestek van ongeveer 2 tot 3 uur gaan jullie bijvoorbeeld: Bowlen, Glowgolfen, Lasergamen en genieten van een Patatje Maxx! De volgorde van de activiteiten verschilt per dag i.v.m. andere reserveringen. Uitbreiden met Karten? Dat kan! Mixx dan je eigen kinderfeestje met: 1 heat Karten, 1 spel Lasergame, 1 uur Bowlen, 1 ronde Glowgolf en als afsluiter patat en een snack (keuze uit frikandel, kroket of kipnuggets).
  • Losse activiteiten combineren: uiteraard is het ook mogelijk om onze activiteiten los te combineren en je eigen arrangement te maken. Kom met jou feestje (Hyper)bowlen (1 uur, 1,5 uur of 2 uur), 18 holes Glowgolf spelen, punten verzamelen tijdens Lasergame, racen op onze Kartbaan of in één van onze Simulatoren (vanaf 140 cm).
  • Heerlijk afsluiten met een Patatje Maxx: Ieder kind krijgt een pannetje patat en een kroket, frikandel of kipnuggets. Tijdens het gehele programma zit ook onbeperkt ranja inbegrepen en is eventueel uit te breiden met een zakje chips, ijsje of taart. Dit kun je in ons contactformulier aangeven.

Kinderfeestje in Veenendaal vieren bij The Maxx?

Wij zijn de tofste locatie voor kinderfeestjes in Veenendaal en omstreken! Meer informatie nodig, een offerte aanvragen of reserveren? Neem dan contact met ons of bel naar (0318) 25 20 20 om tot een mooi programma te komen!

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere