KARTEN
KINDERFEESTJE

KARTFEEST RESERVEREN

Wat leuk dat jullie overwegen om een kinderfeestje bij The Maxx Veenendaal te vieren. Vul hieronder jullie gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op. Het versturen van dit contactformulier is nog geen definitieve reservering!

veelgestelde vragen

Wat is een Patatje Maxx?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Patat wordt over de tafel gestrooid, iedereen krijgt een snack naar keuze en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het programma. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

Mijn kind lust geen patat..

Mochten er dieetwensen en/of allergieën zijn dan horen wij het graag. Wij gaan dan op zoek naar een alternatief. Deze specifieke wensen kun je bij de reservering vermelden en het alternatief bieden wij zonder extra kosten aan.

Hebben jullie arrangementen voor Kinderfeestjes?

Wij hebben verschillende arrangementen voor kinderfeestjes waarin we voor ieder wat wils aanbieden. Deze arrangementen zijn geldig van zondag t/m woensdag. Bekijk hier de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om activiteiten los te combineren.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere