}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

VERBOUWING KARTBAAN

Na ruim 7 jaar is het tijd voor wat anders..

WE GAAN ONZE KARTBAAN VERBOUWEN!

Welkom raceliefhebbers! We hebben groot nieuws om met jullie te delen – deze zomer (10 t/m 16 juni) ondergaat onze geliefde kartbaan een flinke verbouwing. Na meer dan 7 jaar van spannende races en onvergetelijke herinneringen, is het tijd om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Bereid je voor op een verbouwing die de adrenaline nog hoger zal laten stijgen en de race-ervaring bij The Maxx naar een ander niveau zal brengen!

Ready.. Set.. Race To The Maxx!

✓ Elektrische karts

✓ Technische baan

✓ Unieke boostfunctie

De verbouwing

Waarom?
De beslissing om onze kartbaan te renoveren komt voort uit de vraag een nieuwe lay-out. We gaan er dan ook voor zorgen dat deze baan meer sensatie biedt, maar daarnaast ook plezier biedt voor alle leeftijden!

Wat te verwachten van de verbouwing?
We kunnen niet alles verklappen, maar we kunnen wel een hint geven. Verwacht een vernieuwde baanlay-out die nog meer uitdaging biedt, deze is bedacht door professionals met veel kartervaring. Oftewel, spektakel gegarandeerd!

Blijf up to date
Tijdens de verbouwing willen we jullie op de hoogte houden van de gehele verbouwing. Volg ons op TikTok en Instagram om exclusieve behind-the-scenes video’s te bekijken en voor de belangrijke info die schuil gaat achter zo’n verbouwing. We zullen jullie regelmatig sneak peeks laten zien en leuke uitlegvideo’s waarin we delen waarom we voor zo’n nieuwe baan kiezen!

Conclusie
Dus, houd onze Social media-kanalen in de gaten en bereid je voor op een race-avontuur zoals nooit tevoren! We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op onze vernieuwde kartbaan en samen te genieten van de spannende races!

veelgestelde vragen

Wanneer is de verbouwing?

Deze zal plaatsvinden van 10 t/m 16 juni. Het zal 1 week kosten om de gehele kartbaan te verbouwen.

Zijn de andere activiteiten wel open?

Zeker! Naast de kartbaan zijn alle andere activiteiten wel gewoon open. Klik hier om de andere activiteiten te boeken.

Loading...