BEDRIJFSUITJE

HET LEUKSTE BEDRIJFSUITJE

Ben je op zoek naar de ultieme invulling van een bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Bij The Maxx ben je aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsfeesten waarin niets onmogelijk is! Of je nu gaat voor een leuk actief uitje met personeel of juist wilt werken aan de teambuilding. Wij zijn de ideale plek voor een borrel of om gezellig met je collega’s te eten en drinken!

Ready.. Set.. Go To The Maxx!

✓ Diverse activiteiten

✓ 2 – 500 personen

✓ Uitgebreide horecamogelijkheden

WAAROM EEN BEDRIJFSUITJE BIJ THE MAXX?

DIVERSITEIT AAN ACTIVITEITEN

Bij The Maxx gaat iedereen voor maxximaal fun: of je nu met twee of vijfhonderd personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en je collega’s een leuke dag! The Maxx beschikt onder andere over een indoor kartbaan met veel technische bochten, Simrace-hal, lasergame arena, 18 holes glowgolf, verschillende escape rooms en een bowlingcentrum met maar liefst 14 banen! Naast deze ‘grote’ activiteiten hebben wij ook zes pooltafels en drie dartbanen.

NIEUW: (HYPER)BOWLEN

Sinds kort beschikken wij ook over 14 ultramoderne bowlingbanen. In dit grote Bowlingcentrum bieden wij naast het klassieke bowlen ook Hyperbowlen aanbieden. Hyperbowlen is een interactieve variant met licht- en geluidseffecten en verschillende targets. Lijkt dit je wat voor jullie bedrijf, team of afdeling? Neem contact met ons op of reserveer een bowlingbaan. Op al onze banen kun je zelf kiezen welk spel je wilt spelen!

VEELZIJDIGE HORECA

Door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totale plaatje voor jullie verzorgen. Wij beschikken namelijk over twee restaurants en een groot Horecaplein waar je onder andere kunt genieten van: tafelgrillen, drankjes of een hapje van de kaart. Tevens beschikken wij over een ruim terras waar wij barbecue-arrangementen (april t/m september) aanbieden . Het uitje kan dus lekker afgesloten worden met een heerlijk diner. Liever tussendoor eten en afsluiten met een activiteit zoals: Glowgolf of toch nog een potje Lasergame? Alles is mogelijk!

THE OLD MAXX

Sinds december 2019 beschikken wij zelfs over een heuse Amsterdamse Kroeg genaamd ‘The Old Maxx’. Deze kroeg is af te huren voor groepen vanaf 25 personen en is wellicht een ideale toevoeging voor jullie bedrijfsuitje! Denk hierbij aan Karaoke of een pubquiz! Wij kunnen een complete Quiz op maat voor jullie verzorgen met verschillende (gepersonaliseerde) quizrondes en een leuke bingo!

Ben je benieuwd naar hoe zo’n bedrijfsuitje bij The Maxx er uit ziet? Bekijk dan deze video hieronder van de jaarafsluiting van Bochane Groep of lees dit artikel op De Ondernemer.

BEDRIJFSFEEST OP MAAT

Hieronder staat een overzicht van een aantal voorbeeldarrangementen. Echter is alles mogelijk, bijvoorbeeld een combinatie van verschillende activiteiten. Het bedrijfsuitje kan op elk mogelijke manier worden samengesteld! Het is mogelijk om allemaal hetzelfde programma te volgen of je collega’s afzonderlijk te laten kiezen welke activiteit(en) ze willen doen.

Liever persoonlijk contact? Laten we een afspraak maken! Onder het genot van een kopje koffie praten wij met alle plezier eens verder en wellicht realiseren wij zo het beste bedrijfsuitje ooit!

vaak geboekte activiteiten

Bedrijfsuitje Arrangement 1 The Maxx

BEDRIJFSUITJE #1

vanaf € 49,95 p.p.

– 1 heat Karten
– Escape Room The Battle
– Glowgolf 18 holes
– Drankje & bittergarnituur

Bedrijfsuitje 2 arrangement The Maxx

Bedrijfsuitje #2

vanaf € 75,45 p.p.

– Drankje & bittergarnituur
– Grand Prix Karten (2 heats)
– 1 spel Lasergame
– Keuzemenu

Bedrijfsuitje arrangement 3 bij The Maxx

Bedrijfsuitje #3

vanaf € 95,45 p.p.

– Drankje & bittergarnituur
– Escape Room van 60 min.
– 1 spel Lasergame
– Tafelgrillen & drankarrangement

Staat jullie keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij maken een specifieke offerte op maat!

veelgestelde vragen

Hebben jullie eet- en drinkmogelijkheden?

Ja, bij The Maxx hebben wij verschillende eet- en drinkmogelijkheden! Je kunt bij ons Tafelgrillen of a la cart eten maar natuurlijk kunnen jullie ook genieten van een bittergarnituurtje voor bij de borrel. Klik hier voor meer informatie.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere