1. Home
  2.  » 
  3. Arrangementen
  4.  » Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar de ultieme invulling van een bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Bij The Maxx ben je aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsfeesten waarin niets onmogelijk is! Of je nu gaat voor een leuk actief uitje met personeel of een activiteit wilt doen rondom een vergadering. Wij zijn de ideale plek voor de een (nieuwjaars)borrel of om gezellig met je collega’s te Tafelgrillen. Ready.. Set.. Go To The Maxx!

Diversiteit aan indoor activiteiten

Bij The Maxx gaat iedereen voor maxximaal fun: of je nu met twee of vijfhonderd personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en je collega’s een leuke dag! The Maxx beschikt onder andere over een indoor kartbaan met veel technische bochten, lasergame arena, 18 holes glowgolf, verschillende escape rooms en een groot trampoline park. Naast deze ‘grote’ activiteiten hebben wij ook zes pooltafels en drie dartbanen.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Veelzijdige horeca

Door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totale plaatje ontzorgen voor jullie. Wij beschikken namelijk over twee restaurants en een groot Horecaplein waar je onder andere kunt genieten van: tafelgrillen, drankjes of een hapje van de kaart. Tevens beschikken wij over een ruim terras waar wij barbecue-arrangementen aanbieden. Het uitje kan dus lekker afgesloten worden met een heerlijk diner. Liever tussendoor eten en afsluiten met een activiteit zoals: Glowgolf of toch nog een potje Lasergame? Alles is mogelijk!

Sinds december 2019 beschikken wij zelfs over een heuse Amsterdamse Kroeg genaamd ‘The Old Maxx’. Deze kroeg is af te huren voor groepen vanaf 25 personen en is wellicht een ideale toevoeging voor jullie bedrijfsuitje!

Ben je benieuwd naar hoe zo’n bedrijfsuitje bij The Maxx er uit ziet? Bekijk dan deze video hieronder van de jaarafsluiting van Bochane Groep of lees dit artikel op De Ondernemer.

EXTRA OPTIES

Drankje met muffin € 5,00 p.p.
Drankje & bittergarnituur € 6,00 p.p.
Tafelgrillen volwassenen € 24,00 p.p.

Bedrijfsuitje op maat

Hieronder staat een overzicht van een aantal voorbeeldarrangementen. Echter is alles mogelijk, bijvoorbeeld een combinatie van verschillende activiteiten. Het bedrijfsuitje kan op elk mogelijke manier worden samengesteld! Het is mogelijk om allemaal hetzelfde programma te volgen of je collega’s afzonderlijk te laten kiezen welke activiteit(en) ze willen doen.

Liever persoonlijk contact? Laten we een afspraak maken! Onder het genot van een kopje koffie praten wij met alle plezier eens verder en wellicht realiseren wij zo het beste bedrijfsuitje ooit!

VAAK GEBOEKTE ARRANGEMENTEN
(alles = mogelijk)

Bedrijfsuitje 1

– 1 heat karten
– Escape Room The Battle
– Glowgolf
– Bittergarnituur

Prijs: €38,35 p.p. (excl. consumpties)

Bedrijfsuitje 2

– Ontvangst met bittergarnituur
– Karten (2 heats)
– Tafelgrillen

Prijs: € 57,40 p.p. (excl. extra consumpties)

Bedrijfsuitje 3

– Ontvangst met drankje & appelgebak
– Escape Room
– Lasergame
– Tafelgrillen en drankafkoop

Prijs: € 80,95 p.p.

Staat jullie keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij maken een specifieke offerte op maat!

ook leuk als bedrijfsuitje: Nostalgia Spel

In samenwerking met Nostalgia Events is het nu ook mogelijk om bij ons een 90’s of 00’s Spel te reserveren. Gezellig met een groep (minimaal 20 personen) oude herinneringen ophalen aan de tijd van Friends, Flippo’s, Furbies of Bokito, the Ketchup Song, Amy Winehouse en MSN. Back To The 90’s was al helemaal hip bij The Maxx, maar voor bedrijven met veel jongere medewerkers bieden wij sinds kort ook het 00’s spel aan!

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency