Home » Arrangementen » Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar de ultieme invulling van een bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Bij The Maxx ben je aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsfeesten waarin niets onmogelijk is! Of je nu gaat voor een leuk actief uitje met personeel of een activiteit wilt doen rondom een vergadering. Ready.. Set.. Go To The Maxx!

Diversiteit aan indoor activiteiten

Bij The Maxx gaat iedereen voor maxximaal fun: of je nu met twee of vijfhonderd personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en je collega’s een leuke dag! The Maxx beschikt onder andere over een indoor kartbaan met veel technische bochten, lasergame arena, 18 holes glowgolf, verschillende escape rooms en een groot trampoline park. Naast deze ‘grote’ activiteiten hebben wij ook zes pooltafels en drie dartbanen.

Veelzijdige horeca

Door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totale plaatje ontzorgen voor jullie. Wij beschikken namelijk over twee restaurants en een groot Horecaplein waar je onder andere kunt genieten van: tafelgrillen, drankjes of een hapje van de kaart. Het uitje kan dus lekker afgesloten worden met een heerlijk diner. Liever tussendoor eten en afsluiten met een activiteit zoals: Glowgolf of toch nog een potje Lasergame? Alles is mogelijk!

Ben je benieuwd naar hoe zo’n bedrijfsuitje bij The Maxx er uit ziet? Bekijk dan deze video van de jaarafsluiting van Bochane Groep.

EXTRA OPTIES

Drankje met muffin€ 5,00 p.p.
Drankje & bittergarnituur€ 6,00 p.p.
Tafelgrillen€ 23,50 p.p.

Bedrijfsuitje op maat

Hieronder staat een overzicht van een aantal voorbeeldarrangementen. Echter is alles mogelijk, bijvoorbeeld een combinatie van verschillende activiteiten. Het bedrijfsuitje kan op elk mogelijke manier worden samengesteld! Het is mogelijk om allemaal hetzelfde programma te volgen of je collega’s afzonderlijk te laten kiezen welke activiteit(en) ze willen doen.

Liever persoonlijk contact? Laten we een afspraak maken! Onder het genot van een heerlijk bakkie koffie praten wij met alle plezier eens verder en wellicht realiseren wij zo het beste bedrijfsuitje ooit!

Sfeerimpressie

Voorbeeld arrangementen
(alles = mogelijk)

Voorbeeldarrangement 1 lasergame

– Ontvangst met een drankje en iets lekkers
– 1 spel lasergame

Prijs: € 13,50 p.p. (excl. verdere consumpties)

Voorbeeldarrangement 2 Escape room

– Escape Room
– Bittergarnituur

Prijs: € 25,50 p.p. (excl. verdere consumpties)

Voorbeeldarrangement 3 Karten

– Ontvangst met een drankje en iets lekkers
– 1 heat karten
– Borreltijd
– Lekker dineren in het restaurant

Prijs: € 42,50 p.p. (excl. drankjes)
Prijs: € 61,00 p.p. (incl. drankarrangement)

Staat jullie keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij maken een specifieke offerte op maat!

ook leuk als bedrijfsuitje: 90’s spel

In samenwerking met Nostalgia Events is het nu ook mogelijk om bij ons een 90’s Spel te reserveren. Gezellig met een groep (minimaal 20 personen) oude herinneringen ophalen aan de tijd van Friends, Flippo’s en Furbies.

Copyright ©2019 - The Maxx Veenendaal

Website door: DKGS.nl