1. Home
  2.  » 
  3. Arrangementen
  4.  » Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest organiseren

Alle ceremoniemeesters opgelet! Wij weten allemaal dat het perfecte vrijgezellenfeest organiseren veel werk is. Gelukkig kunnen wij bij The Maxx Veenendaal veel zorgen uit handen nemen. Voor zowel mannen als vrouwen kunnen wij een compleet programma op maat realiseren zodat jullie een onvergetelijke vrijgezellendag kunnen beleven.

vrijgezellenfeest activiteiten

Ben jij als organisator op zoek naar een origineel, actief en sportief uitje? Bij The Maxx hebben wij een ruim aanbod aan indoor activiteiten die allen gecombineerd kunnen worden. Activiteiten die erg populair zijn bij vrijgezellen: Karten, Lasergamen, Glowgolfen of één van onze Escape Rooms. Maar jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om te Jumpen in ons Trampoline Park met de aanstaande bruid of bruidegom of lekker relaxed een potje te poolen en/of darten. Naast al deze leuke activiteiten ben je bij The Maxx ook op het juiste adres om lekker te eten en te drinken!

Of heb je andere ideeën nodig voor de invulling van het vrijgezellenuitje? Hieronder volgen enkele tips.

OOK INTERESSANT?

Direct meer weten?

Dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9:00 uur (zondag 10:00 uur)

Kart Grand Prix – vrijgezellenfeest mannen

Samen met de bruidegom vol gas geven in onze elektrische karts? Wie is de snelste van de groep? Kom er achter door een officiële Grand Prix te rijden. Dit is de ultieme racebeleving met kwalificatie en finale heats. Na de finish volgt er een uitreiking met mooie bokalen en krijgt iedereen een persoonlijk raceoverzicht.

De kosten hiervoor zijn:
2 heats GP karten € 34,95 per persoon
3 heats GP karten € 47,95 per persoon 

 

The Celebrate Factory – vrijgezellenfeest vrouwen

In samenwerking met The Celebrate Factory is het ook mogelijk om het vrijgezellenfeest uit te breiden met een videoclip of dansworkshop. Hierbij wordt er eerst een videoclip opgenomen op een andere locatie in de stijl van de vrijgezel. Vervolgens vertrekken jullie naar The Maxx voor een hapje en een drankje, maken jullie een keuze uit één van onze activiteiten en tot slot gaan jullie lekker tafelgrillen. Meer informatie over The Celebrate Factory vind je hier.

De losse prijzen hiervoor zijn:
Videoclip € 30,- per persoon (2,5 uur)
Dansworkshop € 15,- per persoon

Hulp nodig bij het organiseren van een vrijgezellenfeest?

Ben je er nog niet uit of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op via info@themaxx.nl of bel naar 0318 25 20 20.

EXTRA OPTIES

DRANKJE MET MUFFIN € 5,00 p.p.
DRANKJE & BITTERGARNITUUR € 6,00 p.p.
TAFELGRILLEN € 24,00 p.p.
TAFELGRILLEN T/M 11 JAAR € 24,00 p.p.

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency