Home » Arrangementen » Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeesten

Hé ceremoniemeester! Veel werk hè, dat regelen van een bruiloft? Gelukkig kunnen wij bij The Maxx Veenendaal veel zorgen uit handen nemen. Voor zowel dames als heren kunnen we jullie een complete en onvergetelijke vrijgezellendag aanbieden!

Ruim aanbod aan activiteiten

The Maxx Veenendaal heeft verschillende activiteiten onder één dak en dit betekent dan ook dat wij voor ieder wat wils hebben! Activiteiten die veel worden gedaan bij vrijgezellenfeesten zijn het Karten, Lasergamen en één van de Escape Rooms.

DC Flashdance

The Maxx heeft de handen ineen geslagen met DC Flashdance. Het is nu ook mogelijk om je vrijgezellenfeest uit te breiden met een opname van een videoclip of een dansworkshop.
Eerst nemen jullie een videoclip op helemaal in de stijl van de vrijgezel, daarna vertrekkken jullie naar The Maxx en drinken daar gezellig wat! Vervolgens doen jullie nog één of meerdere activiteiten en tot slot schuiven jullie aan om lekker te tafelgrillen in één van de restaurants!

Losse prijzen DC Flashdance:

Videoclip €30,- p.p. (2.5 uur)
Dansworkshop €15.- p.p. (1 uur)

Meer informatie en voorbeeldarrangementen?
Klik hier

Ook leuk bij The Maxx: 90’s spel

In samenwerking met Nostalgia Events is het nu ook mogelijk om bij ons een 90’s Spel te reserveren. Gezellig met een groep (minimaal 20 personen) oude herinneringen ophalen aan de tijd van Friends, Flippo’s en Furbies.

EXTRA OPTIES

Drankje met iets muffin € 5,00 p.p.
Bittergarnituur € 3,50 p.p.
Tafelgrillen volwassenen € 23,50 p.p.
Tafelgrillen kids t/m 12 jaar € 13,50 p.p.

Copyright ©2019 - The Maxx Veenendaal

Website door: DKGS.nl