}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

VRIJGEZELLENFEESTEN

VRIJGEZELLENFEEST ORGANISEREN?

Alle ceremoniemeesters opgelet! Wij weten allemaal dat het perfecte vrijgezellenfeest organiseren veel werk is. Gelukkig kunnen wij bij The Maxx Veenendaal veel zorgen uit handen nemen. Voor zowel mannen als vrouwen kunnen wij een compleet programma op maat realiseren zodat jullie een onvergetelijke vrijgezellendag kunnen beleven.

vrijgezellenfeest activiteiten

Ben jij als organisator op zoek naar een origineel, actief en sportief uitje? Bij The Maxx hebben wij een ruim aanbod aan indoor activiteiten die allen gecombineerd kunnen worden. Activiteiten die erg populair zijn bij vrijgezellen: Karten, Lasergamen, Glowgolfen, (Hyper)bowlen of één van onze Escape Rooms. Maar jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om lekker relaxed een potje te poolen en/of darten. Naast al deze leuke activiteiten ben je bij The Maxx ook op het juiste adres om lekker te eten en te drinken! Of heb je andere ideeën nodig voor de invulling van het vrijgezellenuitje? Hieronder volgen enkele tips.

KART GRAND PRIX – VRIJGEZELLENFEEST

Samen met de bruidegom vol gas geven in onze elektrische karts? Wie is de snelste van de groep? Kom er achter door een officiële Grand Prix te rijden. Dit is de ultieme racebeleving met kwalificatie en finale heats. Na de finish volgt er een uitreiking met mooie bokalen en krijgt iedereen een persoonlijk raceoverzicht.

Grand Prix 2 heats karten vanaf € 41,95 p.p. – Boek nu!
Grand Prix 3 heats karten vanaf € 56,95 p.p. – Boek nu!

Karten afbeelding The Maxx Veenendaal

voorbeeldarrangementen

Escape Lasergame Karten bij The Maxx

VRIJGEZELLENFEEST #1

vanaf € 58,45 p.p.

Escape Room (60 min.)
1 spel Lasergame
1 heat Karten
– Drankje & Bittergarnituur p.p.

Grand Prix Karten bij The Maxx Veenendaal

VRIJGEZELLENFEEST #2

vanaf € 74,45 p.p. 

Trainingsheat (10 min.)
Kwalificatieheat (10 min.)
Finaleheat (10 min.)
– Keuzemenu

Battle Glowgolf Lasergame The Maxx

VRIJGEZELLENFEEST #3

vanaf €88,95 p.p.

Battle Room
1 spel Lasergame
– 1 ronde Glowgolf
Tafelgrillen incl. drankarrangement

Staat jullie keuze er niet bij? Alle combinaties van activiteiten, eten en drinken zijn mogelijk. Ook kunnen kinderen en begeleiders een andere programma volgen. Neem contact met ons op en wij maken een specifieke offerte op maat!

ETEN & DRINKEN

Rond de activiteiten kunnen jullie heerlijk een hapje eten of drinken op ons Horecaplein of in onze Restaurants. Wij hebben naar a la carte ook de mogelijkheid om te tafelgrillen of om te barbecueën (bbq vanaf 25 personen). Bij het tafelgrillen kunnen jullie 2 uur lang genieten van acht soorten vlees van de slager, vis, salades, groenten van VersVallei, soep, stokbrood, patat en saus. Tot slot sluit je af met vier verschillende soorten ijs van Tamminga: het lekkerste ijs van Veenendaal!

eten en drinken bij the maxx veenendaal

veelgestelde vragen

Hebben jullie arrangementen?

Alle activiteiten, eten en drinken zijn bij ons te combineren! Heb je hulp nodig of wil je het zelf samenstellen? Vul dan dit contactformulier in.

Hebben jullie eet- en drinkmogelijkheden?

Bij The Maxx hebben we verschillende eet- en drinkmogelijkheden om te combineren met je activititeitenprogramma! Bekijk deze mogelijkheden op deze pagina.

Loading...