BEDRIJFSUITJE GELDERLAND

Het leukste bedrijfsuitje nabij Gelderland

Ben je op zoek naar de ultieme locatie voor jouw uitje met het werk? Wil je graag actieve én ontspannende activiteiten combineren met hapje en drankje? Voor het leukste bedrijfsuitje nabij Gelderland kom je naar The Maxx Veenendaal.

Dit is waarom jullie naar The Maxx willen:

  • Voor ieder wat wils: diverse indoor activiteiten om jou en jouw collega’s te vermaken: Bij The Maxx gaat iedereen voor maximaal fun: of je nu met twee of vijfhonderd personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en je collega’s een leuke dag! The Maxx beschikt onder andere over een indoor kartbaan met veel technische bochten, lasergame arena, 18 holes glowgolf, verschillende escape rooms een Simrace-hal met 16 racesimulatoren. Sinds kort beschikken wij zelfs over 14 ultramoderne bowlingbanen. Ook kun je bij ons darten en/of poolen.
  • Heerlijk eten en drinken: door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totale plaatje voor jullie verzorgen. Wij beschikken namelijk over twee restaurants en een groot Horecaplein waar je onder andere kunt genieten van: tafelgrillen, drankjes of een hapje van de kaart. Tevens beschikken wij over een ruim terras waar wij barbecue-arrangementen aanbieden. Het uitje kan dus lekker afgesloten worden met een heerlijk diner. Liever tussendoor eten en afsluiten met een activiteit zoals: Glowgolf of toch nog een potje Lasergame? Alles is mogelijk!
  • Tot slot: de Amsterdamse Kroeg: wij hebben zelfs een heuse Amsterdamse Kroeg genaamd ‘The Old Maxx’. Deze kroeg is af te huren voor groepen vanaf 25 personen en is wellicht een ideale toevoeging voor jullie bedrijfsuitje! Gezellig met je collega’s naborrelen of tijdens het Karaoke genieten van al het zangtalent van jullie groep!

Voor het beste bedrijfsuitje nabij Gelderland kom je naar The Maxx

Lijkt dit je wat en wil je graag met jouw collega’s jouw bedrijfsuitje nabij Gelderland (vlakbij Ede) hier beleven? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om samen met tot een mooi programma te komen.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere