BEDRIJFSUITJE UTRECHT

Het leukste bedrijfsuitje in Utrecht

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw uitje met het werk? Wil je graag uitdagende activiteiten doen en dit combineren met een hapje en een drankje? Voor het leukste bedrijfsuitje in Utrecht kom je naar The Maxx!

Waarom wil je naar The Maxx met jouw collega’s

  • Allerlei (sportieve) activiteiten om jou en jouw collega’s uit te dagen: Bij The Maxx gaat iedereen voor maximaal fun! Of je nu met twee of vijfhonderd personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en jouw collega’s de leukste dag! The Maxx beschikt onder andere over een indoor kartbaan met veel technische bochten, lasergame arena, 18 holes glowgolf, simrace hal, verschillende escape rooms en sinds kort ook een bowlingcentrum met maar liefst 14 (!!) banen. Naast deze ‘grote’ activiteiten hebben wij ook zes pooltafels en drie dartbanen.
  • Verschillende horecagelegenheden: door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totale plaatje voor jullie verzorgen. Wij beschikken namelijk over twee restaurants en een groot Horecaplein waar je onder andere kunt genieten van: tafelgrillen, drankjes of een hapje van de kaart. Tevens beschikken wij over een ruim terras waar wij barbecue-arrangementen aanbieden. Het uitje kan dus lekker afgesloten worden met een heerlijk diner. Liever tussendoor eten en afsluiten met een activiteit zoals: Glowgolf of toch nog een potje Lasergame? Alles is mogelijk!
  • Last, but not least: de Amsterdamse Kroeg: in ons pand hebben zelfs een heuse Amsterdamse Kroeg genaamd ‘The Old Maxx’. Deze kroeg is af te huren voor groepen vanaf 25 personen en is wellicht een ideale toevoeging voor jullie bedrijfsuitje! Denk hierbij aan Karaoke of een PubQuiz! Wij kunnen een complete Quiz op maat voor jullie verzorgen met verschillende (gepersonaliseerde) quizrondes en een leuke bingo!

Voor het beste bedrijfsuitje in Utrecht ga je naar The Maxx!

Ben jij helemaal overtuigd en wil je graag met jouw collega’s jouw bedrijfsuitje in Utrecht – de provincie – hier beleven? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en dan maken wij er samen een mooi programma van!

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere