}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

BEDRIJFSUITJE VEENENDAAL

Het leukste bedrijfsuitje in Veenendaal

Ben je op zoek naar een toffe locatie voor een uitje met je collega’s? Willen jullie diverse activiteiten doen en ook heerlijk eten? Voor het leukste bedrijfsuitje in Veenendaal kom je naar The Maxx.

Waarom moeten jullie naar The Maxx? Omdat wij voor ieder wat wils hebben:

  • Diverse indoor activiteiten om jou en jouw collega’s te vermaken: Bij The Maxx gaat iedereen voor maximaal plezier: of je nu met twee of vijfhonderd personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en je collega’s de leukste dag van het jaar! The Maxx beschikt onder andere over een indoor kartbaan met veel technische bochten, lasergame arena, 18 holes glowgolf, verschillende escape rooms, Simracen (16 racesimulatoren) en een groot bowlingcentrum (vanaf begin oktober). Ook beschikken wij over zes pooltafels en drie dartbanen.
  • Lekker eten en drinken: door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totale plaatje voor jullie verzorgen. Wij beschikken namelijk over twee grillrestaurants en een groot Horecaplein waar je onder andere kunt genieten van: tafelgrillen, drankjes of een hapje van de kaart. Liever naar buiten? Wij beschikken over een ruim terras waar wij barbecue-arrangementen aanbieden. Het uitje kan dus lekker afgesloten worden met een heerlijk diner. Liever tussendoor eten en afsluiten met een activiteit zoals: Lasergame of toch een Escape Room? Niets is onmogelijk!
  • Heerlijk naborrelen in onze Amsterdamse Kroeg: sinds december 2019 beschikken wij zelfs over een Amsterdamse Kroeg genaamd ‘The Old Maxx’. Deze kroeg is af te huren voor groepen vanaf 25 personen en kan de ideale toevoeging zijn voor jullie bedrijfsuitje! Zing mee met ‘De Vlieger’ van André Hazes tijdens het Karaoke of geniet van een lekker drankje aan de bar!

Voor het leukste bedrijfsuitje in Veenendaal kom je naar The Maxx!

Wil jij samen met jouw collega’s dit leuke uitje beleven? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en wellicht zien wij jullie binnenkort bij The Maxx!

Loading...