RACE VAN DE MAAND?

Elke maand organiseren wij een Race van de Maand! Rijd jij de snelste tijd van de maand in de kwalificatie van deze race? Dan maak jij kans om op het bord in de simracehal te komen. Dat niet alleen, je kan ook nog eens een prijs winnen. Laat je race kwaliteiten zien en strijd voor die nummer 1 plek!

Bekijk hieronder welk circuit iedere maand gereden wordt

✓ 16 simulatoren

✓ Circa 60 minuten

✓ Unieke race-ervaring

ZIE HIER DE RACE’S VAN DE MAAND

 

MAAND CIRCUIT
Januari Oostenrijk – Red Bull Ring
Februari Bahrain – Bahrain International Circuit
Maart Australië – Albert Park
April Japan – Suzuka Circuit
Mei Italië – Imola
Juni Canada – Circuit Gilles Villeneuve
Juli België – Spa-Francorchamps
Augustus Nederland – Circuit Zandvoort
September Azerbaijan – Baku City Circuit
Oktober United States – Circuit of the Americas
November Brazilië – Autodromo Jose Carlos Pace Interlagos
December Abu Dhabi – Yas Marina Circuit

 

veelgestelde vragen

Wat kost het Simracen?

Het Simracen kost € 25,- p.p. voor circa 1 uur racen (briefing, vrije training, kwalificatie en de Grand Prix). Kun je er geen genoeg van krijgen of wil je revanche nemen? Dit kan op de dag zelf voor € 15,- p.p. of als je vooraf een combideal van 2 races (€ 40,- p.p.) neemt! Klik hier voor tickets.

Vanaf welke leeftijd kun je Simracen?

Wij adviseren een minimum leeftijd van 9 jaar en een minimale lichaamslengte van 140 cm voor het Simracen. Klik hier voor tickets.

Hoe lang duurt het simracen?

Een standaard race bij The Maxx duurt ongeveer 60 minuten waarvan je circa 45 minuten actief bezig bent. De experience bestaat uit een vrije training, kwalificatie en twee races vanuit startopstelling / vanaf de grid.

Met hoeveel personen kun je simracen?

Wij beschikken over 16 simulatoren dus dit betekent dat je met 16 personen tegelijkertijd kunt racen. Bestaat je groep uit meer dan 16 personen? Neem contact met ons op en wij kijken samen naar de mogelijkheden!

In onze Simrace-hal is er ook ruimte voor toeschouwers.

Klik hier voor tickets.

Mag ik zelf een circuit kiezen?

De circuits die wij aanbieden zijn vooraf ingesteld. Als je wilt weten welk circuit er gereden word kun je het beste even bellen naar 0318 – 252020 of mailen naar info@themaxx.nl. Als je exclusiviteit en een eigen circuit wilt kiezen kun je ervoor kiezen om 16 plekken af te kopen.

Mag ik zelf een auto kiezen?

Het is niet mogelijk om zelf een auto te kiezen. Het systeem doet dit automatisch en zorgt er ook voor dat alle auto’s hetzelfde zijn ingesteld.

Wat betekent de Race van de Maand?

Dit is een normale race zoals als elke andere. Echter moet je in de kwalificatie erg scherp zijn om de snelste tijd neer te zetten. Dit zodat jij als nummer 1 op het krijtbord in de simracehal komt te staan. Blijf jij gedurende de maand de nummer 1 op het krijtbord? Dan krijg jij een fantastische prijs! (Deze houden we nog wel even geheim..)

Klik hier voor meer informatie.

Moeilijkheidsgraad

De meeste van jullie kennen de circuits zoals Spa, Red Bull Ring, Silverstone, Zandvoort en Monza wel maar er zijn er natuurlijk veel meer!
Om het Simracen toegankelijker te maken hebben wij er voor gekozen om een moeilijkheidsgraad aan de circuits toe te voegen.

Makkelijk
Monza (Italië), Albert Park (Australië) Bahrein Internationale circuit (Bahrein), RedBull Ring (Oostenrijk) Spa (België) en Silverstone (Engeland)

Gemiddeld
Zandvoort (Nederland), Yas Marina (Abu Dhabi), Circuit de Catalunya (Spanje), Autodromo Enzo E Dino Ferrari (Imola, Italië), Miami International Autodrome (Miami), Circuit Paul Richard (Frankrijk), Autodromo Jose Carlos Pace Interlagos (Brazilië), Circuit Gilles Villeneuve (Canada), Autodromo Hermanos Rodriguez (Mexico)

Moeilijk
Hungaroring (Hongarije), Circuit de Monaco (Monaco), Jeddah Corniche Circuit (Qatar), Marina Bay Street Circuit (Singapore), Baku City, (Azerbeidzjan), Circuit of the Americas (Verenigde Staten) en Suzuka Circuit (Japan)

Klik hier voor tickets.

Specificaties

Stuur: P1 – Eau Rouge
4.3 LCD Touchscreen, 14 drukknoppen, 2 roterende encoders, 2 draaiknoppen met twaalf standen, 2 duimdraaiknoppen, 33 mm handgemaakte rubberen grepen, 22 RGB LEDs, 2 magnetische schakelpaddels en 2 schakelloze koppelingspaddels

Base: Moza R9
Met een koppel van 9 Nm voldoet de MOZA R9 Direct Drive Wheelbase aan de gaming- en trainingsbehoeften van de meeste racers en biedt een zeer realistische race-ervaring.

Klik hier voor tickets.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere