TEAMUITJE UTRECHT

Het Leukste Teamuitje in Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuk Teamuitje in Utrecht? Daarvoor is The Maxx Veenendaal de ideale plek: of je nu gaat voor ontspanning of avontuur, alles is mogelijk! Wij beschikken over diverse activiteiten en daardoor is er voor ieder wat wils. Zet de snelste tijd neer op de kartbaan, sla een hole-in-one op onze Glowgolf-baan, ervaar hoe het is als een echte F1-coureur tijdens het Simracen, schiet de meeste punten bij elkaar tijdens Lasergame, ontsnappen uit één van onze Escape Rooms of kom Bowlen of Hyperbowlen in ons nieuwe centrum!

Waarom naar The Maxx voor een leuk Teamuitje in Utrecht?

  • Goed bereikbaar: centraal gelegen in het land (direct aan de A12). Hier beschikken wij over ruim 150 parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. Daarnaast zijn wij zeven dagen per week geopend voor individuen en grote(re) groepen.
  • Verschillende activiteiten en horeca die ook nog eens te combineren zijn: maak zelf de keuze uit Karten, Lasergame, Simracen, Escape Rooms, Glowgolf, Hyperbowlen of Bowlen, Eten en Drinken. Of je nu met 2 of 600 personen komt er is genoeg te doen. Afhankelijk van de aantallen wij hier zelfs een mooi persoonlijk- of wisselschema voor maken. Ook een wedstrijdelement toevoegen is geen probleem, denk hierbij aan: een GrandPrix karten of tegen elkaar strijden in Escape Room The Battle.
  • Uitgebreide horeca: wij beschikken over twee grillrestaurants, een horecaplein met grote bar en open keuken, een (buiten)terras en een heuse Amsterdamse Kroeg! Geniet hier van het tafelgrillen, hapje van de kaart, cocktails en meer!

Voor het Leukste Teamuitje in Utrecht ga je naar The Maxx!

Hebben we jou al overtuigd en wil je jou Teamuitje in Utrecht – de provincie – bij The Maxx beleven? Neem dan direct contact met ons op via dit contactformulier of bel naar (0318) 25 20 20 voor meer informatie. Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere