GLOWGOLF KINDERFEESTJE

Glowgolf is glow-in-the-dark minigolf, een spel geschikt voor jong en oud. Kom terecht in onze snoepjesfabriek. Een uniek decor wat prachtig wordt uitgelicht door de blacklight. Er zijn maar liefst 18 verschillende invullingen binnen het thema. Glowgolf is een ideale activiteit om te spelen met jullie kinderfeestje. Extra leuk is het als jullie witte kleding aandoen, dit levert mooie plaatjes op! Glowgolf is een leuke activiteit om uit te breiden met één van onze andere activiteiten!

Ready.. Set.. Go To The Maxx!

KIES JE KINDERFEESTJE

Glowgolf Kinderfeestje bij The Maxx

GLOWGOLF
ARRANGEMENT 1
(1,5 UUR)

vanaf € 18,45 p.p.

1 ronde 18 holes Glowgolf
Patatje Maxx
Onbeperkt ranja

Glowgolf en Lasergame Kinderfeestje bij The Maxx

GLOWGOLF
ARRANGEMENT 2
(2 UUR)

vanaf € 27,45 p.p.

1 ronde 18 holes Glowgolf
– 1 spel Lasergame
Patatje Maxx
Onbeperkt ranja

Voorwaarden:
Tijdens het Glowgolfen dient er minimaal 1 volwassene mee te gaan als begeleiding.

 

veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel kinderen kun je een kinderfeestje vieren?

Onze Maxx Mixx Arrangementen zijn te boeken vanaf 6 kinderen. Minder dan 6 kinderen? Geen probleem! De meeste activiteiten zijn ook los te combineren!

Wat is een Patatje Maxx?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Iedereen krijgt een patatje en een snack naar keuze en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het programma. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

Mijn kind lust geen patat..

Mochten er dieetwensen en/of allergieën zijn dan horen wij het graag. Wij gaan dan op zoek naar een alternatief. Deze specifieke wensen kun je bij de reservering vermelden en het alternatief bieden wij zonder extra kosten aan.

Hebben jullie arrangementen voor Kinderfeestjes?

Wij hebben verschillende arrangementen voor kinderfeestjes waarin we voor ieder wat wils aanbieden. Deze arrangementen zijn geldig van zondag t/m woensdag. Bekijk hier de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om activiteiten los te combineren.

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere