}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

KARTEN KINDERFEESTJE

Race nu tegen je vriendjes en vriendinnetjes op ons indoor kartcircuit! Na een instructie van onze kartspecialisten over de karts, racetechniek, vlaggen, lampen en de veiligheid kunnen de helmen en nekkragen worden gepast. Kijk meteen even stiekem op het bord wat de ideale lijnen zijn om te racen om de snelste van het feestje te worden. Het karten kan vanaf een minimum lengte van 1.40 meter.

Het karten is een leuke activiteit om uit te breiden met één van onze andere activiteiten!

KIES JE KINDERFEESTJE

Karten Kinderfeestje The Maxx

KARTEN
ARRANGEMENT 1
(1 UUR)

vanaf € 40,90 p.p.

2 x heat Karten (10 min.)
Patatje Maxx
Onbeperkt ranja tijdens het eten

Karten en Lasergame Kinderfeestje The Maxx

KARTEN
ARRANGEMENT 2
(1 - 1,5 uur)

vanaf € 33,90 p.p.

1 heat Karten
– 1 spel Lasergame
Patatje Maxx
Onbeperkt ranja tijdens het eten

Voorwaarden:
Karten kan tijdens kinderfeestjes voor kinderen vanaf 9 jaar en met een minimale lengte van 1.40 meter. Tijdens het Glowgolfen dient er minimaal 1 volwassene mee te gaan als begeleiding.

veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel kinderen kun je een kinderfeestje vieren?

Onze Maxx Mixx Arrangementen zijn te boeken vanaf 6 kinderen. Minder dan 6 kinderen? Geen probleem! De meeste activiteiten zijn ook los te combineren!

Wat is een Patatje Maxx?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Patat wordt over de tafel gestrooid, iedereen krijgt een snack naar keuze en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het programma. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

Mijn kind lust geen patat..

Mochten er dieetwensen en/of allergieën zijn dan horen wij het graag. Wij gaan dan op zoek naar een alternatief. Deze specifieke wensen kun je bij de reservering vermelden en het alternatief bieden wij zonder extra kosten aan.

Hebben jullie arrangementen voor Kinderfeestjes?

Wij hebben verschillende arrangementen voor kinderfeestjes waarin we voor ieder wat wils aanbieden. Deze arrangementen zijn geldig van zondag t/m woensdag. Bekijk hier de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om activiteiten los te combineren.

Loading...