}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

LASERGAME KINDERFEESTJE

Wie is de beste van jullie feestje? Beweeg samen met je vriendjes of vriendinnetjes door ons glow-in-the-dark doolhof, word verrast door de verschillende geluids- en lichteffecten, schiet op jouw tegenstander met het lasergame pistool en verzamel punten.

Deze activiteit is uiteraard heel goed te combineren met andere activiteiten, zoals: Glowgolf of Karten. En wat is er nog leuker dan je feestje afsluiten met een Patatje Maxx?

KIES JE KINDERFEESTJE

Spel Lasergame Kinderfeestje The Maxx

LASERGAME
ARRANGEMENT 1
(1 UUR)

vanaf € 18,45 p.p.

1 spel Lasergame
Patatje Maxx
Onbeperkt ranja

Lasergamen Kinderfeestje bij The Maxx

LASERGAME
ARRANGEMENT 2
(1,5 UUR)

vanaf € 27,45 p.p.

1 spel Lasergame
– Extra spel Lasergame
Patatje Maxx
Onbeperkt ranja 

Voorwaarden:
Tijdens het Glowgolfen dient er minimaal 1 volwassene mee te gaan als begeleiding.

 

veelgestelde vragen

VANAF HOEVEEL KINDEREN KUN JE EEN KINDERFEESTJE VIEREN?

Onze Maxx Mixx Arrangementen zijn te boeken vanaf 6 kinderen. Minder dan 6 kinderen? Geen probleem! De meeste activiteiten zijn ook los te combineren!

WAT IS EEN PATATJE MAXX?

Een Patatje Maxx is de ideale afsluiter (of het ideale begin) van een kinderfeestje. Patat wordt over de tafel gestrooid, iedereen krijgt een snack naar keuze en onbeperkt ranja is inbegrepen tijdens het programma. Kinderfeestje organiseren? Klik dan hier voor enkele tips en arrangementen.

MIJN KIND LUST GEEN PATAT..

Mochten er dieetwensen en/of allergieën zijn dan horen wij het graag. Wij gaan dan op zoek naar een alternatief. Deze specifieke wensen kun je bij de reservering vermelden en het alternatief bieden wij zonder extra kosten aan.

HEBBEN JULLIE ARRANGEMENTEN VOOR KINDERFEESTJES?

Wij hebben verschillende arrangementen voor kinderfeestjes waarin we voor ieder wat wils aanbieden. Deze arrangementen zijn geldig van zondag t/m woensdag. Bekijk hier de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om activiteiten los te combineren.

Loading...