Groot nieuws voor raceliefhebbers. Na meer dan zeven jaar van spannende races op de kartbaan in het indooractiviteitencentrum The Maxx was het tijd voor vernieuwing. Bereid je voor op een rit die de adrenaline nog hoger zal laten stijgen en de race-ervaring naar een ander niveau brengt. De nieuwe gerealiseerde kartbaan heeft meer inhaalmogelijkheden, hogere snelheden en meer spektakel!

Professionals met veel kartervaring hebben de koppen bij elkaar gestoken om een nieuwe uitdagende baanlay-out te ontwikkelen die past binnen de huidige ruimte. Halverwege juni zijn de medewerkers van The Maxx een week lang bezig geweest met het slopen van de oude baan, het leggen van de nieuwe baan en het plaatsen van een nieuwe coating laag voor een nog betere rijervaring. Met de nieuwe lay-out is de ruimte nóg beter benut, waardoor de baan zelfs langer is geworden.

Reserveren?

Ook benieuwd naar de nieuwe kartbaan? Kom nu karten en test de nieuwe baan gelijk zelf uit. Je kart bij The Maxx met elektrische karts met zeer snelle acceleratie, boostfunctie, LED-verlichting en onboard-geluid. Let op: karten mag vanaf 9 jaar en met een minimale lengte van 1,40 meter. Op zondag 7 juli hebben we weer van 17:00 tot 22:00 uur onbeperkt karten.

Reserveer nu voor het karten

Loading...
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
ErrorHere