}

MA / DI

15:00 – 22:00 uur

}

WO

13:00 – 22:00 uur

}

DO

15:00 – 23:00 uur

}

VR

14:00 – 0:00 uur

}

ZA

12:00 – 0:00 uur

}

ZO

12:00 – 22:00 uur

GOLD CUP WINNAAR

Op woensdagavond 6 februari werd voor de tweede keer in de geschiedenis de Gold Cup: Race of Champions verreden bij The Maxx. De beste 10 rijders van The Maxx Kart Cup namen het tegen elkaar op in onze elektrische karts en technische baan. Om het allemaal wat moeilijker te maken werd besloten de rijrichting van de race om te gooien.

De man die van Pole positie mocht vertrekken was André Pluim. Hij was met een 23.352 net wat sneller dan Remco Donselaar, de Gold Cup winnaar van 2018. Remco zag dit jaar zijn 5e ‘The Maxx Kart Cup titel’ aan zich voorbij gaan en was gebrand op de overwinning.

De start ging zowaar goed en iedereen kwam heelhuids de eerste ronden door. Doordat de top erg aan elkaar gewaagd is gebeurde er weinig op de baan totdat er mensen op een ronde werden gezet. Daarbij was er het nodige trek en duw werk. Mark zag hierbij de kans om een inhaal poging te wagen voor de 6e positie. Helaas werd de deur voor hem dichtgegooid met als resultaat dat de nummers 6&7 vast kwamen te zitten. Jeffrey maakt hier dankbaar gebruik van en reed naar P6 en Robert zette met één ronde achterstand zijn kart aan de kant ging snel richting de bar.

Vooraan ging de strijd door tussen André, Remco, Joey en Elroy. Uiteindelijk was het Remc, rijdend met nummer 7, die er met de overwinning van door ging.  De avond was een groot succes en de nieuwe rijrichting werd voor iedereen als positief ervaren.

Bekijk hier meer informatie over The Maxx Kart Cup.

Copyright ©2020 - The Maxx Veenendaal

Realisatie: DKGS Agency
Loading...